Petre Grigoraș: ”Mă apuc să fac șanțuri, mă angajez în construcții!”

Petre Grigoras, antrenorul echipei CFR Cluj, sustine o conferinta de presa, premergatoare meciului de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, care va avea loc luni, 30 septembrie 2013, contand pentru etapa a IX-a a Ligii 1 de fotbal, in Cluj-Napoca, vineri, 27 septembrie 2013. RADU OLTEAN / MEDIAFAX FOTO

Tehnicianul Forestei Suceava, Petre Grigoraș, resimte lipsa fotbalului în România și anunță mai în glumă mai în serios că se reprofilează dacă sportul se va închide. 

Aflat la Constanța, tehnicianul ”galben-verzilor” urmărește partidele din Bundesliga și așteaptă cu nerăbdare revenirea meciurilor din Liga 1, cel mai probabil pe 13-14 iunie. Acesta a ținut să glumească într-una din declarațiile sale spunând că se va reprofila dacă fotbalul nu-și va relua cât de curând cursul normal:

“Nu știu, mă apuc să fac șanțuri, să mă angajez în construcții dacă sportul se va închide”, a declarat Petre Grigoraș, conform www.sport.ro. 

Foresta nu a prins barajul

Foresta Suceava, formația antrenată de Petre Grigoraș și Mihai Guriță, se află pe locul 2 în Seria I a Ligii a III-a, cu 35 de puncte, la șapte lungimi de Aerostar Bacău.

FRF a trimis la baraj doar echipele care erau pe primele două locuri și erau la egalitate sau despărțite de maximum trei puncte, cazul seriilor 2, 3 și 5, iar Foresta a dezaprobat decizia șefilor de la Casa Fotbalului.

Conducerea clubului sucevean contestă în continuare decizia FRF, iar clubul prin vocea președintelui executiv, Andrei Ciutac anunță că este pregătit și pentru un litigiu cu Federației.

„Deocamdată ne aflăm în același punct ca și săptămâna trecută. Până în acest moment, decizia luată de Comitetul de Urgență nu a fost validată de către Comitetul Executiv, așa cum prevede regulamentul. Noi am vorbit cu avocații și suntem pregătiți pentru un litigiu cu Federația, dar așteptăm ca hotărârea se oficializeze”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

În ceea ce privește viitorul lui Petre Grigoraș pe banca tehnică a clubului sucevean depinde doar dacă Foresta va face parte din sezonul viitor pe tabloul Ligii a II-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts