Releul Mihoveni revine pe primul loc grație victoriei Unirii Salcea în partida cu Polul Nord Brodina

Releul Mihoveni Șcheia, Polul Nord Brodina și Unirea Salcea ocupă primele trei locuri în Seria I a Ligii a V-a. Zvoriștea s-a distrat cu gruparea din Forăști în această rundă. 

Scorul etapei cu numărul 7 a fost reușit de departe de gruparea Voința Zvoriștea care a zdrobit-o pur și simplu pe Viitorul Forăști, scor 14-0. Emanuel Bejinariu (6 goluri), Adrian Pîrlog (5 goluri), Adrian Cobzariuc, Marius Rață și Daniel Fărtăiș au înscris pentru umilința echipei din Forăști.

Marginea dă semne de revenire după victoria în fața formației Voința Hânțești, scor 5-2. Pentru mărgineni au înscris Florin Hînțari (4 goluri) și Dănuț Martinescu.

Andrei Bran a adus victoria echipei pregătite de Cătălin Nichitean în partida dintre Sporting Voința Bunești și Releul Mihoveni Șcheia, scor 0-1. În urma acestui succes, formația din Șcheia revine pe prima poziție a seriei 1 a Ligii a V-a.

Meci spectaculos între Viitorul Vadu Moldovei și Sporting Siminicea. Nu mai puțin de 7 goluri s-au înscris în această partidă, însă punctele au ajuns la Siminicea. Gazdele au cedat în fața echipei oaspete scor 3-4. Pentru Viitorul Vadu Moldovei au punctat Adi Oprea (două goluri) și Ionuț Stănică, iar pentru gruparea Sporting Siminicea au înscris: Radu Luncariu (două goluri), Ionuț Antoneac și Ionuț Clim.

Victorie importantă pentru Unirea Salcea care a reușit să obțină cele trei puncte în derby-ul cu Polul Nord Brodina. Marius Moscaliuc cu o dublă și Florin Oroșan au punctat pentru formația pregătită de Mihai Palaghiea, iar pentru gruparea lui Dorin Patraucean golul de onoare a fost înscris de Adi Coroamă.

Clasamentul Ligii a V-a Seria I: 

# Echipa M P
1 ACS Releul Mihoveni Șcheia 7 18p
2 AS Polul Nord Brodina 7 15p
3 AS Unirea Salcea 7 15p
4 AS Voința Zvoriștea 7 13p
5 ACS Sporting Siminicea 7 13p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 7 9p
7 FC Marginea 7 9p
8 ACS Voința Hânțești 7 7p
9 AS Viitorul Forăști 7 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 7 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ionuț Tucaliuc 

 

Total
0
Shares
Related Posts