Sponsori Sponsori

Foresta Suceava obține un punct din deplasarea de la Afumați

Marius Matei și Răzvan Began aduc primul punct din deplasare pentru ”galben-verzi” în acest campionat.

Într-o săptămână cu evenimente pline ce au avut drept consecință eliminarea din Cupa României și demisia înaintată chiar de președintele clubului, Andrei Ciutac, Foresta a reușit astăzi să mai acumuleze un punct prețios în vederea salvării de la retrogradare, obiectivul provizoriu al conducerii. Egalul de astăzi cu Afumați i-a avut în prim plan pe jucătorii Marius Matei și Florin Cordoș, dar fiecare s-au aflat în ipostaze diferite. Dacă primul s-a remarcat printr-un joc reușit în care a înscris o dublă, iar cel de al doilea reușește să dea dovadă de amatorism fiind al doilea joc în această săptămână în care produce un penalty. Trecând peste acest aspect, să sperăm că jocul slab a lui Cordoș să fi fost o întâmplare, iar acesta va avea evoluții mai bune la următoarele meciuri. În schimb, Marius Matei va trebui să dea dovadă de profesionalism și să răspundă prin reușitele din teren pentru a le recâștiga încrederea unui număr mare de suporteri care în contestă în urma întâmplărilor din sezonul trecut. 

Statisticile partidei o prezintă pe Afumați ca fiind echipa care a condus ostilitățile dominând la aproape toate capitolele. Istoria acestui joc a fost scrisă pe final, dar până atunci în minutul 34, Florin Cordoș îl faultează în careu pe jucătorul gazdelor, Alin Zaharia, arbitrul dictează penalty, iar Mugurel Dedu înscrie. La pauză, gazdele au intrat cu avantajul de un gol, iar Nuno Pedro a considerat că e necesar să facă niște modificări. În repriza secundă, sucevenii reușesc egalarea prin Marius Matei în urma unei centrări a lui Alan Kimbaloula în minutul 66. Bucuria ”galben-verzilor” nu a ținut prea mult, în minutul 69, Răzvan Avram, fost jucător al Forestei în sezonul trecut o readuce în avantaj pe CS Afumați. Când toate speranțele Forestei era minime, în minutul 93, portarul sucevenilor, Răzvan Began aflat și el în careul celor de la CS Afumați, a fost faultat, iar arbitrul a dictat penalty-ul care a încheiat de altfel și meciul. Marius Matei a fost protagonistul și celui de al doilea gol al ”galben-verzilor”.

Foresta reușește un rezultat pozitiv cu puțin noroc, pe un teren greu și așteaptă sâmbăta viitoare vizita celor de la Dunărea Călărași care astăzi a făcut set cu Știința Miroslava.

Sursa foto: Alin Prelipceanu

Total
0
Shares
Related Posts