Sponsori Sponsori

Meciuri cu de toate în Turul al II-lea al Cupei României – faza județeană

Minerul Iacobeni, Juniorul Salcea, Juniorul Fălticeni, Polul Nord Brodina, Șoimii Gura Humorului, Releul Mihoveni, Voința Zvoriștea și Bradul Putna obțin biletele către faza următoare a competiției. 

La jumătatea acestei săptămâni, echipele locale s-au întâlnit pe terenurile de fotbal pentru a disputa jocurile din Turul II al Cupei României – faza județeană. Competiția a adus momente de bucurie și dramă, iar pasionații de fotbal au fost martorii unor partide pline de intensitate și suspans care s-au decis după loviturile de departajare.

Unul dintre cele mai captivante meciuri ale rundei s-a desfășurat între Dream Team Ipotești și Minerul Iacobeni. Duelul a fost echilibrat pe tot parcursul timpului regulamentar, terminându-se cu un scor spectaculos de 3-3. Însă, emoțiile au atins cote maxime după loviturile de departajare, iar Minerul Iacobeni a reușit să iasă învingătoare cu scorul de 6-5. Pentru formația din Iacobeni, golurile au fost semnate de Șerban Tunsu (2 goluri) și Iulian Țîmpău.

Sporting Siminicea a avut o zi dificilă pe teren propriu, întâlnindu-se cu mul mai experimentata echipă a grupării Juniorul Salcea. Cu un scor zdrobitor de 12-0, trupa lui Paul Bosancu a demonstrat o superioritate clară și a obținut biletele pentru runda următoare a competiției. Golurile echipei din Salcea au fost marcate de Samuel Hrițcu (3 goluri), Cătălin Parasca (3 goluri), Edi Baicu (2 goluri), Vasile Vitu, Constantin Bumbac, Emanuel Moloce și Costel Țihulcă.

În altă partidă a competiției, Juniorul Fălticeni a obținut o victorie categorică împotriva echipei Bradul Vama, scor 5-0. În schimb, Polul Nord Brodina a câștigat meciul cu Viitorul Forăști prin neprezentare, în timp ce Larix Dornișoara a cedat în fața grupării Șoimii Gura Humorului, care a obținut victoria cu scorul de 3-0, tot prin neprezentare.

Releul Mihoveni a înfruntat Sporting Poieni Solca într-un duel echilibrat, însă trupa lui Cătălin Nichitean s-a impus cu scorul final de 3-1. Andrei Bran (2 goluri) și Florin Strugariu au dus-o pe Releul Mihoveni în faza următoare.

Voința Zvoriștea și Forestierul Frumosu au oferit un spectacol de excepție, încheind meciul cu un remiză 2-2, iar Voința Zvoriștea a obținut victoria cu scorul de 4-3 după penalty-uri. În cele 90 de minute regulamentare, formația din Zvoriștea a punctat prin Emanuel Bejinariu și Cristian Cora.

Într-un alt meci strâns, Stejarii Dragomirnei și Bradul Putna au oferit o luptă aprigă, cu formația pregătită de Dimitrie Bîru ieșind învingătoare cu scorul de 2-1. Dubla lui Cătălin Coroamă i-a adus victoria echipei de Liga a IV-a care a avut ceva emoții în fața grupării din Mitocu Dragomirnei.

În faza următoare a competiției vor intra în joc și Viitorul Liteni, Moldova Drăgușeni, Juniorul Suceava, Șomuzul Preutești, Bucovina Dărmănești, Progresul Frătăuții Vechi, Rarău Câmpulung și Recolta Fântânele. Duelurile sunt programate să se dispute în primăvara anului viitor.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Stejarii Dragomirnei

Total
0
Shares
Related Posts