Sponsori Sponsori

Parteneri importanți implicați în proiectul formației Șomuz Fălticeni, din acest sezon

Pe lângă jucătorii de calitate pe care formația fălticeneană a reușit să-i transfere în această vară, aceasta a obținut sprijinul și implicarea a câtorva firme importante. 

Microbiștii fotbalului fălticenean au motive de bucurie după ce conducerea clubului a transferat o serie de jucători de perspectivă, iar cu alții se află în discuții avansate. Totodată, la Fălticeni, în acest sezon, există premise de o clasare mult mai bună având în vedere că firme cunoscute la nivel național s-au alăturat pentru a sprijini proiectul echipei de fotbal.

Firmele Raitar, Romfour și Ceztrans Company vor ajuta formația fălticeneană pentru a-și atinge obiectivele propuse în acest sezon. Pe această cale, Iulian Darabă, managerul sportiv al Șomuzului a mulțumit noilor parteneri pentru promptitudinea și dorința de a se implica într-unul dintre cele mai iubite sporturi din Fălticeni.

”În demersul nostru de a ne îndeplini obiectivele propuse este esențială și implicarea sponsorilor. Mulțumesc principalilor parteneri ai noștri, firma RAITAR reprezentată de domnul Grigore Florea, firma ROMFOUR reprezentată de domnul Andi Stan și firma CEZTRANS COMPANY reprezentată de domnul Nechiforeasa Cezar care au încredere în proiectul nostru și ne sunt alături în acest an competițional. Sprijijul dumnealor este remarcabil și totodată esențial pentru fotbalul fălticenean.”, a precizat Iulian Darabă. 

Cele trei companii vor pune umărul destul de serios în ceea ce privește echipa de fotbal Șomuz Fălticeni, formație care și-a propus ca în acest sezon să termine deasupra celorlalte două reprezentante ale Sucevei.

Total
0
Shares
Related Posts