ATÂT S-A PUTUT | Despre adevărații spectatori și despre sămânțari

Seria neagră de rezultate continuă pentru formația suceveană care nu a pus prea mari probleme adversarului de astăzi. 

Foresta a pierdut astăzi la scor în fața unei echipe care nu a arătat ca fiind o forță deosebită. Acest deznodământ se știa dinaintea meciului, situația agitată de la Foresta se simte în jocul pe care echipa îl practică. Dărâmați de problemele financiare, jucătorii care au mai rămas și acei juniori pe care Marius Lup i-a folosit astăzi au arătat dorință și devotament, însă nu au putut mai mult. Cu toate că mulți dintre jucători sunt la primele lor jocuri în Liga a II-a, s-a văzut această lipsă de experință, însă au existat și momente în care acești tineri au încântat puținii spectatori aflați la meci.

Unii spectatori din tribune au venit la acest meci doar pentru a-i certa pe jucători. 

Cu toții știm acei sămânțari care știu să bată doar din gură. Unii veniți de acasă după o ceartă cu soția și-au vărsat nervii pe jucătorii Forestei care trec printr-o perioadă nu tocmai plăcută. Probabil nivelul IQ-ului a unor spectatori este mai scăzut decât al maimuțelor, aceștia urlând mai ceva decât la Zoo. Și nu e un urlet de ăla încurajator, ci mai degrabă descurajator. Astăzi, am asistat și la momente în care unii jucători chiar se dăruiau echipei, încercau să practice un joc frumos, iar din tribună se auzea ”Pleacă bă, acasă!”. În condițiile în care aceștia sunt neplătiți cu lunile, au adus bani de acasă, s-au dăruit pentru orașul și echipa asta. Dar poate așa știu unii suporteri să le mulțumească pentru că au dus cu greu la sfârșit acest campionat. Poate dacă nu ar fi fost aceste caractere ale jucătorilor, noi nu i-am fi văzut prea devreme pe la stadion pe acești sămânțari.

Probabil că unii dintre dumneavoastră se vor simți ofensați de acest articol, însă cam același lucru îl simt și jucătorii atunci când îi certați sau chiar înjurați. Mulți dintre ei sunt tineri, lipsiți de experiență, cum ați vrea dumneavoastră să joace dacă nu-i încurajați.

Un sfat pentru cei care vin la stadion doar să fie antrenori ai tribunelor și să jignească ca la ușa cortului, mai bine stați acasă, ați face mai mult bine echipei.

Nu contează meciul în sine, ci faptul că am reușit să ducem la sfârșit acest campionat. 

Tot ce rămâne acum pe Areni, în urma acestui sezon nu tocmai reușit, este speranța și faptul că poate lucrurile se vor schimba până sezonul viitor. Până atunci, mai avem un meci împotriva Dunării Călărași, iar după acest meci se va trage o linie și vom vedea dacă se vor rezolva problemele financiare. În acest moment, datoriile către FISC au ajuns la 3,8 miliarde lei vechi.

Total
0
Shares
Related Posts