Șomuz Fălticeni trece în turul următor al Cupei României

Iulian Ionesi a luat cu el la Fălticeni și succesul. Șomuz Fălticeni s-a impus cu scorul de 3-0 pe teren propriu în fața Bucovinei Rădăuți.

Primul derby al județului Suceava din acest sezon a fost câștigat de Șomuz Fălticeni. Echipa lui Ionesi a trecut cu scorul de 3-0 de echipa lui Cristescu care începe cu stângul acest sezon fotbalistic. Cu multe schimbări de o parte și de alta, cu jucători transferați de la o echipă la cealaltă, Șomuz Fălticeni pare să fi găsit formula câștigătoare.

În prima repriză s-a jucat pe contre, cele două formații reușind să se anihileze reciproc, astfel că tabela a arătat un scor alb la pauză. La mai bine de un sfert de oră de la startul părții secunde, Vasile Padovei găsește calea spre gol și deschide scorul pe Stadionul Constantin Jamaischi. Așii din mânecă ai lui Ionesi au ieșit la rampă în minutul 75 când Robert Ciobanu a majorat diferența la două goluri, iar Vasile Dănilă a închis tabela la 3-0 în minutul 78.

Șomuz Fălticeni reușește o calificare fără prea mari emoții, iar Iulian Ionesi dovedește încă o dată că un tehnician are mai mult succes atunci când jucătorii înțeleg cerințele sale. Bucovinei Rădăuți nu-i rămâne de acum decât să se axeze pe campionatul Ligii a III-a care urmează să debuteze la finele acestei luni.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts