Star Kids Gura Humorului a obținut locul al treilea la Mihai Roman Juniors Cup

Grupa 2012 a clubului Star Kids Gura Humorului a terminat pe podium competiția organizată în cadrul Mihai Roman Juniors Cup. 

Unul dintre cele mai noi cluburi de fotbal înființate în județ, Star Kids Gura Humorului, începe să aibă rezultate după doar două luni de antrenamente. Grupele 2012, 2013 și 2015 pregătite de Paul Mateciuc și Dragomir Pascal au participat recent la primul turneu unde a fost o oportunitate atât pentru antrenori cât și pentru jucători. Pentru mulți dintre cei mici a fost primul contact în care s-au duelat cu alte cluburi, iar grupa 2012 a reușit să obțină un loc 3.

Paul Mateciuc: ”Suntem pe drumul cel bun”

”Am jucat împotriva unor academii de renume, cum ar fi Didi Junior Iași și Academia FC U Cluj – Luceafărul. Am reușit să jucăm finala mică împotriva grupei 2012 de la Didi Junior Iași, terminând partida cu scorul de 4-4, câștigând lupta loviturilor de departajare. Grupele 2013 și 2015 nu au reușit performanțe să zic notabile, dar copiii și părinții au fost foarte mulțumiți de faptul că am reușit să-i aducem și pe ei și să vadă cum se simte intensitatea unei competiții.”, a declarat Paul Mateciuc, unul dintre antrenorii clubului Star Kids Gura Humorului.

Lotul grupei 2012: Solcan Matei, Mihalcea Iustin, Negrea Ștefan, Galița Iustin, Macovei Paul, Necula Iustin, Vișivan Marian, Bendea Bogdan, Cocev Cristian, Drelciuc Eduard, Crăciun David, Busuioc Iannis.

Mihai Roman Juniors Cup a reușit să adune la start zeci de echipe la diverse categorii de vârstă din toată țara, iar micuții fotbaliști au avut ocazia să se duelze cu școli de fotbal cu o experiență bogată în spate.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Star Kids Gura Humorului

Total
0
Shares
Related Posts