Oloeriu Onofraș, șanse mici să continue la Foresta

Fundașul Forestei Suceava, Oloeriu Onofraș se confruntă cu probleme medicale destul de serioase, iar cariera lui fotbalistică se poate încheia la vârsta de numai 20 de ani. 

Oloeriu Onofraș, unul dintre cei mai buni juniori U21 pe care i-a avut Foresta Suceava în ultimele sezoane ar putea să renunțe la fotbal din cauza unor probleme la coloana vertebrală. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Onofraș este cotat la 150.000 euro care bifând și 27 de apariții în Liga a II-a, tot în tricoul Forestei Suceava. Onofraș a fost unul dintre cei mai constanți jucători de pe Areni, iar jocurile bune reușite de acesta l-a propulsat în primul ”11”.

O altă incertitudine o reprezintă și Vasile Boca, un alt tânăr talentat fotbalist care este indecis în ceea ce privește viitorul său în fotbal. Foresta are în momentul de față 5 jucători care îndeplinesc criteriirile U19, respectiv U21 cerute de Federația Română de Fotbal: Sebastian Bîlbă, Bogdan Balint, Sebastian Nechita, Simon Mandiuc și Cătălin Tacu.

„Onofraș are niște probleme la coloana vertebrală, care-i generează niște dureri foarte mari. El efectuează niște investigații medicale amănunțite în această perioadă, existând chiar și posibilitatea să renunțe la activitatea fotbalistică. În ce-l privește pe Boca, în acest moment el nu prea știe ce vrea, așa că i-am mai dat un răgaz de câteva zile să se hotărască”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac pentru Monitorul de Suceava.

Foresta a pierdut în această iarnă alți 3 juniori, fiind vorba despre vasluienii: Ionuț Ailienei, Vasile Hagiu și Auraș June, acestora expirându-le împrumutul pe Areni.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts