Foresta Suceava, învinsă de eurogolul lui Denis Botezatu

Liga a II-a, un vis interzis pentru Foresta Suceava și în acest sezon?! ”Galben-verzii” pierd pe Areni în fața juniorilor de la Ceahlăul Piatra Neamț. 

După ce ieri formația nemțeană era subiect de glume în urma unei postări pe pagina de facebook în legătură cu deplasarea și cazarea echipei la un hotel de patru stele, astăzi un subiect de glumă devine și promovarea Forestei în Liga a II-a la finele sezonului. Elevii lui Ivan Gvozdenovic au început cu stângul anul 2021, iar înfrângerea cu Ceahlăul Piatra Neamț îi îndepărtează momentan de primele două locuri care duc la barajul pentru promovarea în Liga a II-a. Atitudinea jucătorilor nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor suporterilor care au răspuns pozitiv invitației conducerii de a-și achiziționa online bilete pentru acest joc.

Jocul a fost decis de eurogolul lui Denis Botezatu care l-a învins de la peste 35 de metri pe goalkeeper-ul Dănuț Zvoronciuc. Golul lui Botezatu a fost de ajuns pentru nemțeni care au plecat cu toate punctele de pe Areni.

”Galben-verzii” pot reintra în lupta pentru promovare cu o victorie în runda următoare în fața formației CSM Bucovina Rădăuți. Echipa pregătită de Iulian Ionesi a devenit în urma rundei cu numărul 11 noul lider al Seriei I a Ligii a III-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts