Noii investitori ai Forestei fac ultimele mutări în tabăra suceveană

Conducerea Forestei pregătește încă o serie de transferuri interesante pe care le va oficializa zilele acestea. 

Astăzi, la antrenamentul de dimineață, jucătorii galben-verzilor au făcut cunoștință cu viitorul antrenor al echipei, Nuno Pedro. Veștile bune nu vin doar de pe banca tehnică, conducerea clubului a anunțat că a ajuns la un acord cu goalkeeper-ul Oradei, Răzvan Began. Cotat de către cei de la transfermarkt.de la 75.000 euro, Răzvan Began este un goalkeeper de 21 de ani cu o înălțime de 1,93 cm. Acesta și-a făcut junioratul la CFR Cluj fiind și de multe ori convocat și la lotul de seniori, totodată acesta are și o prezență la naționala U19 a României.

Clubul a fost preluat astăzi de către noii investitori, sursele din cadrul clubului anunță că s-au semnat și actele, iar zilele acestea se așteaptă primirea hotărârii judecătorești. Președintele clubului de administrație, Andrei Ciutac a fost astăzi la București pentru a depune actele și de a legitima noi jucători. Tot zilele următoare va fi și prezentarea oficială a întregii echipe, începând cu jucătorii, staff-ul și noii investitori.

Urmează să revenim cu informații!

Puteți vedea câteva fotografii realizate de Runcan Andrei la antrenamentul echipei de azi-dimineață

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1638361572881418.1073741848.938364192881163&type=1&l=d1360b2bd9

Pentru meciul de sâmbătă senegalezul Issaga Diallo a transmis un mesaj suporterilor suceveni

”Vreau să văd maxim de fani pe stadion, avem nevoie de tot sprijinul. Echipa începe să fie interesantă, iar pentru a ne atinge obiectivele noastre, avem nevoie de sprijinul și ajutorul fanilor. Veniți toți la stadion sâmbătă dimineață!” 

Total
0
Shares
Related Posts