Noii investitori ai Forestei au plătit datoriile către FISC

Astăzi, noii investitori ai galben-verzilor au stins datoriile către FISC în totalitate. 

Având ca dată limită 12 septembrie pentru a achita datoriile către FISC și să prezinte la primărie actele doveditoare cum că datoriile clubului sunt 0, noii investitori au rezolvat toate aceste probleme și așteaptă votul consilierilor locali pentru a accesa banii promiși de primărie până la finalul sezonului. Suma pe care ar urma să o primească clubul sucevean este de 1.000.000 lei, echivalentul a aproximativ 220.000 euro. Pretențiile noilor finanțatori sunt mari chiar încă din acest sezon, aceștia speră ca formația suceveană să se autodepășească în urma transferurilor efectuate și să prindă unul din cele 3 locuri care ar putea duce în prima ligă.

Foresta, pe locul 8 din punct de vedere al valorii lotului

Conform Transfermarkt, Foresta ocupă locul 8 în Liga a II-a ca valoare a lotului. Aceștia estimează că galben-verzii au cotă de piață de 2,15 milioane de euro, fără să-i includem pe câțiva din jucătorii care încă nu au fost legitimați. Cel mai valoros lot îl are fosta vice-campioană a României, ASA Târgu Mureș care are un lot evaluat la 2,95 milioane de euro. Clasamentul continuă cu Dunărea Călărași – 2,88 milioane de euro, iar locul 3 este ocupat de UTA Arad cu 2,75 milioane de euro.

Cei mai valoroși jucători ai Forestei Suceava sunt Nicolae Milinceanu și Pavel Secrier, ambii având o cotă de 300.000 euro.

Pentru a vizualiza clasamentul complet cu valoarea echipelor din Liga a II-a, accesați următorul link: 

https://www.transfermarkt.com/jumplist/startseite/wettbewerb/RO2

În perioada imediat următoare, conducerea clubului va susține o conferință de presă în care va fi prezentată situația generală a echipei, jucători, staff, conducere, finanțatori.

Total
0
Shares
Related Posts