VIDEO | S-au instalat primii stâlpi pentru nocturna mobilă

Conducerea Forestei Suceava pregătește în amănunt meciul cu Dinamo București din optimile Cupei României. 

”Galben-verzii” au parte de una dintre cele mai aglomerate perioade din acest sezon. Sâmbătă, echipa antrenată de Petre Grigoraș se va deplasa la Galați pentru duelul cu ACS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, iar miercuri începând cu ora 19:30 pe stadionul Areni va fi sărbătoare. Foresta va primi vizita formației Dinamo București într-un meci programat în nocturnă în cadrul optimilor din Cupa României. Iar la trei zile distanță de meciul din Cupă, ”galben-verzii” vor înfrunta pe teren prorpiu liderul Seriei I a Ligii a III-a, Aerostar Bacău.

Totodată, pe Areni, muncitorii de la firma prin care municipalitatea a închiriat nocturna, au pus deja primii doi stâlpi de susținere ai acesteia.

În ceea ce privește biletele pentru jocul din Cupa României cu Dinamo București vor fi puse în vânzare mâine dimineață începând cu ora 09:00. Acestea pot fi achiziționate de la poarta A a stadionului Areni. Conducerea clubului a stabilit următoarele prețuri la bilete:

  • 50 de lei – tribuna I
  • 40 de lei – tribuna a II-a
  • 30 de lei – peluze

Totodată, oficialii clubului sucevean au anunțat că o persoană nu poate achiziționa mai mult de 4 bilete pentru acest joc. Din cele 6000 de tichete pentru acest joc, 350 vor fi înmânate clubului bucureștean.

VIDEO – Montarea primilor doi stâlpi de susținere ai nocturnei 

Conducerea clubului a mai precizat că luni vor fi instalate și lămpile de luminat, iar marți se vor face primele probe, înainte de antrenamentul oficial.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts