Sponsori Sponsori

Noi suntem și proști, d’aia costă atât…

Sala Polivalentă Suceava, aia pe care o așteptăm de mulți ani… O să se construiască, când?! Vom vedea… Cert este că trebuie să mai așteptăm 🙂

Nu sunt atât de interesat de politică, dar pot să-mi mai dau cu părerea, bineînțeles de multe ori părerea mea nu coincide cu părerea altora. Astăzi, dezbat un subiect destul de important, de ce zic că e important?! Pentru că e vorba despre Sala Polivalentă Suceava, sala aceea pe care primarul Municipiului Suceava o promitea de mulți ani, dar vezi Doamne, nu s-a putut că a mai fost și PSD-ul la guvernare și au furat și ăia de ne-au sărăcit. Bine, nici cu ăștia nu e roz, promisiuni sunt și acum, până o să pice și PNL-ul. Dar înainte de toate, trebuie să precizez că atunci când a fost de lăudat, am lăudat, iar când a fost de criticat, am criticat. E departe articolul ăsta de ceea ce s-ar numi un articol sportiv, e mai mult o frustare a unui tânăr care s-a săturat de promisiuni și vrea fapte, un tânăr care s-a săturat și de baronii locali. Nu vă gândiți că vreun membru a site-ului SportSV.ro face bani din politică, fie că îi criticăm sau îi lăudăm, noi investim tot din buzunarele noastre, nu ne-ar influența cu nimic faptul că prezentăm o realitate care nu-i avantajează pe cei care ne conduc.
Nu aș vrea să mă îndepărtez foarte mult de ceea ce vreau să punctez și anume că la Cluj a fost inaugurată în urmă cu aproximativ 6 ani o sală polivalentă a cărei valoare estimată s-a ridicat la aproape 20 milioane de euro (88 de milioane lei). Sala polivalentă din Cluj are trei etaje şi un număr de 7.308 locuri, cu anexele sportive şi tehnice aferente, un parking pe un nivel, o piaţetă şi va găzdui următoarele sporturi: karate, judo, handball, gimnastică, scrimă, box, basketball, five-a side football, badminton, arc, aikido, tenis de câmp, tenis de masă.

În timp ce Suceava va investi cu mai bine de 10 milioane de euro mai mult decât Clujul pentru o sală cu o capacitate mai mică.

“Suprafața utilă a Sălii Polivalente va fi de 25.000 de mp, cu două terenuri de sport echipate – sala de meciuri și sala de antrenament, plus spații de birouri, spații comerciale, restaurante, bufet, spații expoziționale, săli de conferință, săli pentru recuperare medicală, kinetoterapie, dar și 715 locuri de parcare, dintre care 6 locuri pentru autobuze. Noua valoare a Sălii Polivalente este de 32,4 milioane euro plus TVA”, a declarat Ion Lungu. 

Sala Polivalentă a Sucevei va avea 5000 de locuri fixe, dar și multe alte locuri mobile, pe laterale.

Acum, în urma celor menționate mai sus, vă las pe voi să trageți concluziile… Așa-i că suntem proști?!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: NewsBucovina

Total
0
Shares
Related Posts