Sponsori Sponsori

Debut cu dreptul pentru USV la Campionatul European Universitar de handbal masculin din Polonia

Reprezentanta României, Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, s-a impus în primul joc cu scorul de 37-16 în fața reprezentantei Israelului, Universitatea Ben-Gurion Negev. 
Debut cu dreptul pentru echipa pregătită de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei în primul meci al grupei C din cadrul Campionatului European Universitar de handbal masculin de la Lodz (Polonia). Echipa Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava a trecut cu scorul de 37-16 de Universitatea Ben-Gurion Negev din Israel. Universitarii suceveni și-au făcut jocul ușor încă din prima repriză intrând la pauză cu un avantaj liniștitor de 14 goluri, tabela indicând scorul de 21-7.
În acest joc, antrenorii Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au mizat pe aportul următorilor jucători: Darius Makaria, Ionuț Andreescu – Adrian Tîrzioru (căpitan), Claudiu Lăzurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alexandru Dascălu.
În următorul joc, reprezentanta României se va duela cu Universitatea Granada din Spania, meciul fiind programat marți începând cu ora 18:30, iar ultimul joc al grupei pentru suceveni va avea loc miercuri, de la aceeași oră, împotriva Universității Jan Evangelista Purkyne din Cehia.
Total
0
Shares
Related Posts