Misiune grea pentru Fălticeni în meciul de mâine cu Sporting Lieşti

Şomuz Fălticeni se pregătește pentru una dintre cele mai grele partide din campionat, întâlnind mâine Sporting Lieşti, într-un meci în care fălticenenii nu-şi mai permit să greșească.

Etapa trecută a fost una de ghinion total pentru echipa antrenată de Geo Stanca și Iulian Darabă. Pe lângă faptul că a fost învinsă la scor de tenis de către buzoienii de la Metalul, formația a pierdut și 3 jucători importanți care s-au accidentat şi pe care nu se vor putea baza mâine: Buziuc, Neagoe şi Kuruk, cel din urmă accidentându-se destul de grav, ajungând la spital cu o fractură la mână, fiind indisponibil cel puțin o lună. Un alt jucător de bază al echipei care nu va juca mâine este Luchian, care va fi suspendat. Deși partida începea bine pentru formația din Fălticeni, Eduard Julei deschizând scorul dintr-un penalty, Metalul Buzău nu a stat pe gânduri, iar 5 minute mai târziu şi-a început maratonul de goluri care s-a încheiat în minutul 66. Aproape de finalul meciului, Cotoară a reușit să micșoreze diferența şi să ducă scorul final la 6-2. În urma acestui eșec, fălticenenii au avut de suferit și în cadrul poziției din clasament, coborând pe locul 13, direct retrogradabil. Astăzi, a avut loc partida dintre FC Botoșani II, care surprinde din ce în ce mai mult în ultima vreme, şi Oțelul Galați, care a reușit să smulgă un egal din mâinile botoșănenilor abia în prelungirile meciului. Astfel, satelitul formației din primul eșalon a mai acumulat un punct, fiind cu 2 poziții în fața Şomuzului și cu o diferență de un punct. Echipa dintre cele 2 este Pașcani care mâine va avea o misiune aproape imposibilă în întâlnirea cu liderul Gloria Buzău, astfel, cu o victorie mâine în fața Sportingului Lieşti, fălticenenii au șansa de a ieși din zona locurilor retrogradabile și de a-i lua locul Botoşaniului. Sporting Lieşti vine, de asemenea, după un eșec avut etapa trecută în fața botoșănenilor, însă echipa se prezintă mult mai bine, având o poziția mult mai bună în clasament, găsindu-se la jumătatea acestuia. În tur, atunci când cele 2 echipe adversare de mâine s-au întâlnit ultima oară, Sporting Lieşti a reușit să păstreze toate cele 3 puncte în curtea sa, obținând o victorie de 2-0 în fața Şomuzului.

Este un meci foarte important pentru noi în încercarea de a ne îndeplini obiectivul, acela de a rămâne în in Liga a III-a. Întâlnim un adversar care joacă foarte bine în deplasare, însă şi noi am făcut două meciuri bune acasă în retur. Sperăm să rămânem constanți pe teren propriu şi să păstrăm toate cele trei puncte la Fălticeni

, a declarat antrenorul secund Iulian Darabă pentru GazetaSV.

Așadar, mâine de la ora 17:00, toți fălticenenii sunt așteptați să-şi susțină favoriții în lupta pentru rămânerea în Liga a III-a.

Etapa a XXI-a a Ligii a III-a, Seria I: 

Apr 5, 2019 17:00 AFC Botoşani 2   3-3   ACS Suporter Club Oţelul Galaţi
Apr 6, 2019 17:00 CSM Roman CSM Râmnicu Sărat
Apr 6, 2019 17:00 ACS Foresta Suceava   –   ACS KSE Târgu Secuiesc
Apr 6, 2019 17:00 CSM Focşani 2007   –   AFC Metalul Buzău
Apr 6, 2019 17:00 ACS Şomuz Fălticeni   –   CS Sporting Lieşti
Apr 6, 2019 17:00 CSM Bucovina Rădăuţi   –   CS Ştiinţa Miroslava
Apr 6, 2019 17:00 SCM Gloria Buzău   –   CSM Paşcani
Apr 6, 2019 17:00 ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ   –   ASMS ACS Sănătatea Darabani

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts