Mesaj pentru jucătorii Forestei Suceava

Știm că uneori viața de fotbalist nu e atât de ușoară cum pare din tribune sau din fața monitoarelor și mai știm că banii își spun cuvântul în orice domeniu, iar dacă nu ești plătit nu poți da randament. Dar mai știm că uneori pentru a-ți atinge un țel în viață ai nevoie de succese, iar acesteea nu vin altfel decât muncind și făcând sacrificii.

Voi sunteți în fața unei mari performanțe, chiar dacă unii poate nu realizați acest lucru. Poate nu aveți experiența necesară în jocuri decisive, dar sunt convins că aveți în comun pasiunea pentru fotbal și dorința de a deveni cei mai buni. Acum este momentul să arătați întregii lumi că rezultatele din sezonul regular nu au fost doar întâmplătoare și că voi sunteți într-adevăr cei mai buni.

Uitați de orice greutate, fiți siguri că sâmbătă vom fi cu toții alături de voi, fie că ne vom afla pe stadion fie că ne vom afla în fața unui telefon sau a unui laptop, vom fi mii de suceveni care vă vom susține. În teren sunteți doar voi, în tribune suntem noi și cu siguranță CSM Râmnicu Sărat nu ne va face față pentru că împreună suntem de neoprit.

Și poate că nu realizați, dar sâmbătă, în tribune, pe lângă microbiștii suceveni vor fi și rădăuțeni și fălticeneni pentru că toți ne punem speranțele în voi și credem că drumul spre succes începe cu o promovare.

Este șansa voastră ca promovarea în Liga a II-a să vă aducă în atenția unor echipe importante din România și pentru că mulți dintre voi sunteți suceveni, nu-i așa că atunci când erați mici voiați să reprezentați orașul acesta cu succes? 🙂

Niga, fii tu eroul din poarta Sucevei așa cum ai fost în multe meciuri din acest sezon. Liga a III-a este prea puțin pentru un goalkeeper ca tine.

Cană, Makongo și Botezatu voi trebuie să fiți stâlpii apărării indiferent de adversar pentru că alții mai buni decât voi nu sunt în toată Liga a III-a, voi trebuie doar să confirmați acest lucru.

Grosu, Cimbru și Nițu ne bazăm pe incursiunile voastre, dar nu uitați, fiți prudenți, calitate și perspectivă aveți!

Ilie și Samson, nucelul de la mijloc, coordonatorii de joc. Mai încercați și voi poarta adversă cu ceva șuturi.

Filip, Netbai, Nechita, Mihalciuc, Codău, Căinari și Hagiu, mijlocul e al vostru. Filip tu ai fost botoșăneanul care ne-a câștigat inimile în multe dintre meciurile din acest sezon. Evoluțiile tale ne-au încântat și ne bazăm pe tine 🙂 Netbai, ești de departe unul dintre cei mai liniștiți jucători și cu bun simț, motiv pentru care te apreciem, însă știm că mai multe de demonstrat în fotbalul românesc. Nechita, încă ne ești dator, avem așteptări mari de la tine. Mihalciuc, tânăr și firav, inteligent în multe momente ale jocului, știm că poți mai mult decât ai arătat până acum. Codău, fii și tu Filip. Căinari, acest Sânmărtean al Sucevei, speranțele noastre stau în strălucirea ta. 🙂 Hagiule, nu crezi că Liga a III-a e prea puțin pentru un jucător cu calitățile tale?! Du-ne în Liga a II-a.

Martin arată-ne că nu ți-ai pierdut talentul pentru fotbal și că ai rămas atacantul care marca pe bandă rulantă în tricoul Forestei. Chika ai devenit destul de repede unul dintre cei mai apreciați jucători ai Forestei, așteptăm să închei sezonul în stil mare, iar tu, tinere, Muntean, ai marcat atunci când a trebuit, ai fost omul la momentul potrivit. Așa să fii și acum!

Dorine, ai fost mare ca jucător, fii mare și ca antrenor! Suntem alături de tine!

Fiți încrezători, fiți pozitivi și fiți cei mai buni! Noi vă vom împinge de la spate, voi trebuie doar să vă faceți treaba așa cum știți mai bine.

Total
0
Shares
Related Posts