S-a rupt lanțul de iubire la Foresta Suceava

Ionuț Moșteanu, antrenorul care a renăscut-o pe Foresta a ajuns în mod surprinzător în dizgrațiile conducerii de pe Areni.

Anul 2022 începe cu un scandal de zile mari pe Areni. Zvonurile cum că relația dintre tehnicianul grupării sucevene și conducere s-ar fi răcit sunt confirmate chiar de Ionuț Moșteanu. Acesta a precizat că ultimele zile au fost destul de tensionate în vestiar și asta din cauza unor diferențe de opinii între el și conducerea clubului. Mai mult decât atât, șeful băncii tehnice de pe Areni, a mai precizat că oficialii clubului i-ar fi anulat rezervarea pentru deplasarea în Croația și l-ar fi înștiințat că începând cu data de 6 ianuarie nu va mai conduce antrenamentele echipei.

Totuși situația incomodă în care a fost pus deja tehnicianul Forestei poate fi îndreptată doar dacă se va ajunge la un numitor comun între ambele părți. Deocamdată, lucrurile stau cum nu se poate mai rău pentru ”galben-verzi” care potrivit unor surse din interiorul clubului, echipa va pleca mâine dimineață în cantonamentul din Croația numai cu 14 jucători.

Conform informațiilor transmise de Moșteanu, acesta ar fi structurat planul pregătirii de iarnă și ar făcut o listă cu jucătorii vizați pentru un transfer, însă oficialii clubului au luat decizii pe care acesta le-ar fi aflat ulterior legate de cantonamentul din străinătate motiv pentru antrenorul galben-verzilor și-ar fi spus punctul de vedere lucru care nu a picat deloc bine pentru anumiți oficiali ai clubului.

Foresta Suceava ar trebui să plece în cantonament mâine dimineață la ora 10:00, însă rămâne de văzut ce decizie vor lua ambele părți în această noapte.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava 

Total
0
Shares
Related Posts