Foresta Suceava a sunat adunarea pe Areni

”Galben-verzii” încep anul 2022 cu gânduri mari și au anunțat că vor efectua un cantonament în Croația.

După un start mai puțin reușit de campionat, Foresta Suceava și-a revenit pe parcurs și păstrează șanse mari pentru participarea la barajul de promovare în Liga a II-a. Elevii pregătiți de Ionuț Moșteanu vor avea parte de o pregătire ca la carte cu cantonament în străinătate. “Galben-verzii” se vor pregăti în perioada 12-26 ianuarie în Croația și vor participa și la turneul Arena Cup 2022, Ediția a VIII-a.

Foresta va întâlni în cadrul turneului din Croația următoarele formații:

Miercuri: 12.01.2022

HNK Sibenik (CRO) – Foresta Suceava (ROU)

Sâmbătă: 15.01.2022

NK Istra Pula (CRO) – Foresta Suceava (ROU)

Marți: 18.01.2022

OFK Zarkovo (SRB) – Foresta Suceava (ROU)

Vom fi cazați într-un complex care dispune de opt terenuri de fotbal și unde vom avea condiții optime de pregătire. Cantonamentul va costa aproximativ 8.000 de euro și se apropie de costul unui cantonament la Pojorâta, acolo unde obișnuiam să ne pregătim pe perioada iernii. În plus, firma Tarsin ne va asigura gratuit transportul în Croația”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac, citat de GazetaSV.ro.

Conducerea clubului de pe Areni intenționează să aducă și câțiva jucători pentru a întări lotul actual, iar unii dintre ei sunt așteptați să ajungă pe Areni înainte de plecarea în Croația.

Campionatul Ligii a III-a se va relua începând cu 12 martie, timp în care tehnicianul Ionuț Moșteanu va încerca să ruleze cât mai mulți jucători în meciurile amicale din străinătate.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts