Meciurile care o pot scăpa de emoții pe CSU Suceava

CSU Suceava va evolua sâmbătă de la ora 18:00 pe terenul echipei CSM Făgăraș în penultimul meci din Play-Out-ul. 

Penultima rundă a Play-Out-ului Ligii Naționale de Handbal poate să-i scape pe universitari de orice grijă a retrogradării. Astfel, sâmbătă Steaua București primește de la ora 16:00 vizita formației CSM Focșani, în timp ce sucevenii vor evolua în deplasare de la ora 18:00 în compania formației CSM Făgăraș. Atât un succes al Stelei cât și un succes al Sucevei pot face ca ultima etapă să fie fără miză.

Conform statisticilor, echipa suceveană a evoluat de trei împotriva adversarei de sâmbătă, de fiecare dată impunându-se. CSM Făgăraș a înregistrat trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri jucate pe teren propriu, în timp ce de partea celaltă, sucevenii s-au impus o singură dată în ultimele cinci deplasări. Un palmares negativ în ceea ce ține de ultimele meciuri ale universitarilor din deplasări, însă rezultatul meciului trecut cu Steaua cât și șansa de a rămâne în prima divizie a handbalului românesc îi pot motiva pe elevii antrenați de Adrian Chiruț.

În ultima etapă CSU joacă acasă împotriva ultimei clasate CSM Satu Mare. 

Ultima etapă poate să-i permită CSU-ului să joace relaxat dacă scenariul despre care am vorbit mai sus se va concretiza în rezultatele de sâmbătă. Meciul cu CSM Satu Mare este programat miercuri, 30 iunie în sala Liceului cu Program Sportiv. Sucevenii sunt așteptați să sărbătorească împreună cu jucătorii rămânerea în prima divizie (asta dacă nu s-a putut mai mult anul acesta).

Să sperăm că pe viitor, se va construi și acea sala polivalentă pe care domnul primar ne-a promis-o de atâtea ori. Zilele trecute, primarul Ion Lungu a spus într-o postare pe facebook că a mai făcut un pas important în vederea aprobării și construirii sălii polivalente de 7500 de locuri (din care 5000 de locuri fixe, iar 2500 de locuri mobile) la Suceava.

Am depus astăzi la Compania Națională de Investiții, avizele favorabile de la Federația Română de Handbal, Volei şi Baschet, avize obligatorii pentru continuarea procedurilor în vederea realizării investiției.”, a scris Ion Lungu în postarea sa de pe facebook pe 19 mai. 

Total
0
Shares
Related Posts