Meciul dintre Chindia Târgoviște și Foresta Suceava va fi televizat

Forestierii vor juca sâmbătă de la ora 12:00 pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. 

Foresta are în acest weekend un meci dificil în compania celor de la Chindia Târgoviște. Acest meci a fost ales într-un final de către televiziunile DigiSport și DolceSport pentru a fi transmis, astfel iubitorii fotbalului sucevean vor avea ocazia de a-și urmări favoriții pe micile ecrane, sâmbătă, începând cu ora 12:00.

În tur, galben-verzii s-au impus cu scorul de 3-1 după golurile lui Rusu, Matei și Bujor, respectiv Honciu. Din lotul actual al Forestei doar Rusu mai face parte dintre cei trei marcatori.

Situația din clasament este una apropiată, târgoviștenii ocupă locul 7 cu 35 de puncte, iar sucevenii se află pe locul 10 cu 27 de puncte. În ultimele cinci meciuri jucate de ambele formații, Chindia este într-o formă mai bună față de Foresta, astfel echipa târgovișteană a obținut 3 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce formația suceveană are o singură victorie, două rezultate de egalitate și două eșecuri. În meciurile directe dintre cele două echipe, sucevenii s-au impus de două ori, iar Chindia o singură dată. (Au fost incluse și meciurile jucate de suceveni și sub fosta denumire Rapid CFR Suceava). [su_spacer]

Robert Grumezescu ar putea fi o soluție pentru acest meci. 

Deși nu a apucat să debuteze în tricoul Forestei, jucătorul venit în această iarnă de la ACS Berceni, echipă care s-a desființat înaintea pauzei competiționale, ar putea să primească avizul din partea federației chiar înaintea acestui duel.

La ora actuală, Foresta Suceava are disponibili doar doi atacanți în lot, fiind vorba despre Bogdan Rusu și Cătălin Vraciu.

Meciurile programate în această rundă:

17.03.   16:00 Satu Mare CS Afumați
18.03.   11:00 Balotești Metalul Reșița
18.03.   11:00 Dunărea Călărași Luceafărul Oradea
18.03.   11:00 Juventus București Sepsi OSK
18.03.   12:00 Chindia Târgoviște Foresta Suceava
18.03.   15:00 ASU Poli Timișoara CS Mioveni
19.03.   11:00 UTA Arad FC Brașov
Total
0
Shares
Related Posts