Loturile Forestei Suceava și Bucovinei Rădăuți se reunesc, miercuri, 8 iulie

Două dintre cele trei formații sucevene de Liga a III-a se reunesc la mijlocul acestei săptămâni în vederea noului sezon.  

Antrenorii Forestei Suceava, Dorin Goian și Daniel Bălan dau startul pregătirilor, miercuri, 8 iulie, pe stadionul Areni unde sunt așteptați aproximativ 15 jucători printre care și foștii lor elevi de la Bucovina Rădăuți, Vasile Vitu, Iosif Netbai, Daniel Zvoronciuc și Andrei Sahlean. Ultimii doi vor ajunge pe Areni sub formă de împrumut pentru un sezon în urma negocierilor purtate în ultimele zile. Pe de altă parte, conducerea clubului sucevean împreună cu staff-ul tehnic poartă discuții intense și cu alți jucători cu experiență atât la nivelul Ligii a III-a cât și la nivelul Ligii a II-a. Până pe 29 august, Dorin Goian și Daniel Bălan vor avea timp să-și definitiveze lotul. În această perioadă, conducerea clubului a anunțat că jucătorii vor fi nevoiți să se antreneze în grupuri separate până la noi măsuri de relaxare.

Tot în aceeași zi este programată și reunirea lotului Bucovina Rădăuți, unde Iulian Ionesi așteaptă la antrenamente și câteva nume noi. Printre numele anunțate pe pagina de facebook a clubului se regăsește și Marius Puha, un tânăr fotbalist legitimat la Liceul cu Program Sportiv Suceava care a fost și prin atenția formației Șomuz Fălticeni. Acesta are 18 ani și evoluează pe postul de fundaș dreapta. Rădăuțenii vor avea la dispoziție aproape două luni pentru a-și completa posturile deficitare și pentru a se pregăti începutului noului sezon care este programat pe 29 august.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts