Meciul dintre Hușana Huși și Bucovina Rădăuți, sub semnul întrebării

Portarii formației Hușana Huși, testați pozitiv cu Covid-19. Însă modificările de regulament din cadrul FRF pot ajuta gruparea vasluiană.

Situație delicată pentru oficialii Hușanei Huși care au anunțat că jocul cu Bucovina Rădăuți de sâmbătă, 31 octombrie, se va disputa în cele din urmă după ce Direcția de Sănătate Publică și-a dat acceptul. Unul dintre goalkeeperii formației vasluiene, retestat pozitiv după ce s-a mai confruntat în urmă cu ceva timp cu Covid-19, poate evolua în jocul cu rădăuțenii asta în condițiile în care FRF a stabilit un nou protocol. Prin urmare, noul protocol spune că ”dacă persoana este totuși retestată, un rezultat pozitiv în perioada de 90 de zile de la vindecare nu poate fi considerat o nouă infecție”.

Acum, Ovidiu Manole, goalkeeper-ul ”apt” din acest punct de vedere pentru jocul cu Bucovina Rădăuți trebuie să prezinte o adeverință de la medicul de familie pentru a putea evolua în acest joc.

”Avem nevoie doar de o adeverință de la medicul de familie pentru portarul Manole, pentru a putea disputa partida. Din păcate, am pierdut meciul cu Covid. Sperăm să fie bine”, a spus Daniel Dobrea, președintele Hușana Huși, citat de sportactual.ro.

Oficialii grupării rădăuțene anunță că clubul traversează o perioadă destul de grea din prisma situației financiare, chiar și în condițiile în care de curând noul protocol al FRF a venit în sprijinul tuturor echipelor. Schimbarea administrației locale a creat un oarecare discomfort în tabăra rădăuțenilor. Totodată, acest discomfort a fost accentuat în urma duelului cu Foresta Suceava pierdut pe nedrept de rădăuțeni pe la comisiile FRF.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts