Sunt dezamăgit de…

În conferința de presă de miercuri, 14 iunie, Ion Lungu, edilul municipiului Suceava, a anunțat că va susține în continuare echipa de fotbal ACS Foresta Suceava în ciuda scandalului dintre conducerea tehnico-administrativă și cei trei membri fondatori. 

Nici nu știu cum altfel aș putea să încep acest articol, dar vă spun că sunt dezamăgit… Ultima speranță se lega de omul pe care sucevenii l-au ales și asta pentru că în urma scandalului pe care Goe, Clim și Bordeianu îl poartă cu trioul Lozovan, Ungurian și Ciutac a destabilizat echipa, iar atmosfera deja tensionată este la un pas să explodeze. Dacă vă întrebați cum?! Ei bine, e un scandal cu iz penal. Sunt jucători și apropiați ai clubului care în aceste zile ne-au trimis înregistrări telefonice, înregistrări din vestiar, dar și conversații pe care le-au purtat cu cei implicați în acest scandal pe whatsapp.

Puțina credibilitate pe care o mai avea conducerea clubului (dacă o mai avea și pe asta) care activează deja de mulți ani pe Areni s-a stins după ce l-a umilit încă o dată pe Dorin Goian. Însă lucrurile nu par departe de a fi rezolvate și asta pentru că primarul municipiului Suceava anunță că nu va înceta să dea bani la echipă deși așa cum declară acesta, nici măcar nu-i cunoaște pe cei trei investitori despre care este vorba, și nici nu-l interesează conflictul pe care membrii clubului îl au unii cu alții. Mai mult decât atât, nici nu-l doare capul ce sumă au investit în acest sezon așa zișii finanțatori ai echipei sucevene. Teoretic, oricine poate fi investitor la Foresta Suceava din bani publici. E ușor să jonglezi cu banii sucevenilor.

”Au un singur scop, acela de a suge (n.r. – bani) cât mai mult. Îmi pare rău că Suceava a rămas o mână de oameni, dar cât timp aceste persoane sunt la conducere, eu, dacă aș rămâne la echipă, practic aș face parte la hoție și nu vreau.”, declara acum câteva zile Dorin Goian despre membrii fondatori la conferința de presă organizată de club.

Miercuri, după conferința săptămânală organizată de Ion Lungu a reieșit faptul că municipalitatea ia parte la ceea ce fostul tehnician al Forestei a numit-o ”hoție”. Clubul sucevean a adunat deja datorii de peste 2 milioane de lei, însă în continuare acesta reprezintă interes pentru ”finanțatorii” pe bani publici. Mai mult decât atât, subtil, Ion Lungu i-a imputat lui Dorin Goian eșecul din acest sezon ținându-le partea trioului format din Lozovan, Ungurian și Ciutac.

Din păcate, oamenii care ar trebui păstrați și apreciați sunt alungați de lângă echipă, iar cei care au îngropat fotbalul sucevean sunt puși pe funcții înalte. Mai e ceva de spus?!

Vă las aici conferința de presă susținută de edilul Ion Lungu: 

Închei așa cum am început… Sunt dezamăgit de tot, de toți și de toate…

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts