Interviu cu Alessandro Masella, italianul din lotul Forestei Suceava

Când ai avut primul contact cu acest sport?

Am început să practic acest sport la vârsta de 4 ani… Sunt 16 ani de când joc fotbal… [su_spacer size=”30″] Cine a fost mentorul tău și te-a ajutat să urmezi această carieră? 

Cea care m-a ajutat a fost familia mea, ea a fost tot timpul lângă mine. Un rol important l-a avut tatăl meu, deoarece și el lucrează în fotbal de 30 de ani. [su_spacer size=”30″] Când ai avut primul contact cu România?

Am fost contactat de Angelo Massone cu un an și jumătate în urmă, atunci când era președinte la FC Ceahlăul Piatra Neamț și m-am interesat înainte să acept această propunere de pe internet. [su_spacer size=”30″] De ce echipe românești ai auzit până să ajungi în România?

Nu prea știam de echipele românești în afară de Steaua București și CFR Cluj.   [su_spacer size=”30″] Cum te-ai acomodat la condițiile de aici?

La început a fost foarte greu, dar am jucat și în Anglia și engelza m-a ajutat mult la început. Am învățat româna foarte repede. În ceea ce privește mâncarea nu am probleme.  [su_spacer size=”30″] Cum ai fost primit când ai ajuns la Foresta?  

La fiecare echipă la care am fost, primirea a fost foarte bună. Aici deja cunoșteam antrenorul și niște colegi de la Bacău și a fost mai ușor.  [su_spacer size=”30″] Ce părere ți-au lăsat meciurile când în tribunele Areniului erau câte 3000-4000 de suporteri meci de meci având în vedere că Suceava este o echipă de Liga a2a? 

A fost foarte frumos. A fost pentru prima dată pentru mine când am jucat cu 3000-4000 de spectatori în tribună, iar aceste meciuri sunt experiențe pe care nu poți să le uiți.  [su_spacer size=”30″] Care este cea mai frumoasă amintire legată de România până acum?

Normal că meciul cu Steaua București.  [su_spacer size=”30″] Ce planuri de viitor ai?

Pentru viitor încă nu știu, am un contract aici ce trebuie respectat, iar în vară vom vorbi cu conducerea și vom vedea ce se va întâmpla.  [su_spacer size=”30″] În încheiere, ce mesaj le transmiți suporterilor suceveni?

Vreau să spun că pentru fiecare meci toată echipa a muncit mult. Eu nu am putut să fac cantonamentul din această iarnă din cauza unei accidentări, dar colegii s-au pregătit foarte bine au alergat mult în perioada asta și sunt sigur că rezultatele vor veni… Suporterii trebuie să fie alături de noi și sperăm ca în viitor să ne bucurăm cu toții împreună…

Total
0
Shares
Related Posts