Debut cu dreptul pentru Foresta Suceava în primul meci oficial din 2023

Foresta Suceava a obținut o victorie importantă în primul său meci oficial din 2023 împotriva echipei Ceahlăul Piatra Neamț. A fost o partidă disputată pe Areni, în fața a aproximativ 800 de fani entuziaști ai ”galben-verzilor”.

Prima repriză a meciului a fost destul de echilibrată, dar Foresta a reușit să deschidă scorul în minutul 15 prin Marius Filip, care a finalizat elegant printre picioarele portarului advers după o pasă excelentă de la Paul Cimbru. Golul a dat un impuls echipei și a consolidat eforturile lor ofensive.

Echipa lui Dorin Goian a continuat să domine jocul și să-și creeze ocazii importante de gol, iar în minutul 55, Marian Ilie a reușit să înscrie al doilea gol al echipei după ce goalkeeper-ul Ceahlăului a respins o centrare venită din dreapta. Ilie a fost alert și a trimis mingea în plasă, sporind avantajul echipei sale.

Cu toate acestea, oaspeții nu s-au dat bătuți și au continuat să-și creeze șanse de a marca după ce trupa lui ”Goe” a predat inițiativa. În minutul 82, Ahmed a reușit să reducă din diferență cu un gol bine plasat, punând presiune pe Foresta în ultimele minute ale jocului.

Cu toate acestea, Foresta a reușit să păstreze avantajul și să-și securizeze victoria în primul său meci oficial din 2023. A fost o performanță solidă pentru echipa lui Goian, care speră să continue să câștige și să se mențină în fruntea clasamentului în următoarele partide.

Total
0
Shares
Related Posts