Sponsori Sponsori

Luptăm până la capăt!

Bătălia finală dintre Foresta Suceava și Ceahlăul se dă la Piatra Neamț, acolo unde jucătorii antrenați de Dorin Goian speră să obțină promovarea în fața peste 500 de suporteri suceveni care îi vor însoți la acest duel. 

Ceahlăul Piatra Neamț pleacă cu prima șansă în manșa retur după ce jucătorii lui Cristian Pustai au remziat pe Areni, însă ”galben-verzii” promit că vor lupta până în ultimul minut și vor obține promovarea chiar pe stadionul de sub ”Pietricica”. Cu siguranță atmosfera va fi una ostilă, dar jucătorii lui Dorin Goian sunt pregătiți pentru a da totul pentru oraș, dar și pentru cei aproximativ 500 de suporteri care îi vor însoți în această deplasare.

Primăria Municipiului Suceava a anunțat prin edilul orașului, Ion Lungu, că va pune la dispoziția suporterilor care doresc să însoțească echipa 11 autocare cu o capacitate totală de peste 500 de locuri.

”Miercuri la ora 14:00, vor fi în parcare la Metro, 11 autocare, cu o capacitate de 518 locuri, puse la dispoziție gratuit de primărie. Cei care vor să meargă la Piatra Neamț, să fie în parcarea Metro miercuri la ora 14:00. Fac apel la iubitorii de fotbal din orașul nostru, să mergem Piatra Neamț să ne susținem echipa favorită. HAI FORESTA! PROMOVĂM!”, a transmis Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.
Toți cei care doresc să-i însoțească pe “galben-verzi” la returul barajului de promovare cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț sunt rugați să apeleze la numărul de telefon 0745.875.366 (Neculai Grosu – delegatul de joc al Forestei).
În aceste momente, echipa are nevoie de o susținere masivă din partea suporterilor pentru a-i face pe jucătorii antrenați de Dorin Goian să nu se simtă singuri în bătălia de la Piatra Neamț. Așa cum Ștefan cel Mare a câștigat lupte deși armata sa era mai puțin numeroasă, așa vor face și băieții noștri. Haideți cu toții la Piatra Neamț să ne susținem favoriții, iar la final cei mai buni să câștige! Hai, Foresta! Hai, Suceava! Promovăm împreună!

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts