Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni se califică în turul II al Cupei României

Cele două reprezentative ale județului Suceava au trecut la limită de adversarele din turul I al Cupei României. 

Trupa lui Ovidiu Murariu a trecut cu brio primul test oficial din acest sezon și obține biletele către următoarea fază a competiției. Eroul rădăuțenilor a fost Andrei Alecsandru care a reușit unicul gol al partidei în minutul 42, astfel că rădăuțenii trec la limită de colega de serie, Viitorul Darabani.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Zango, Răuțu, Bejenar, Maftei, Hopulele, Căinari, Netbai, Popescu și Grosu. Rezerve: Butnariu – Pintilei, Nistor, Monah, Bălan, Derevlean, Abe și Ştefan. Antrenor: Ovidiu Murariu.

În celălalt joc în care a fost implicată o echipă suceveană, Șomuz Fălticeni a dispus de Știința Miroslava cu scorul de 2-1 grație reușitelor semnate de Alexandru Savin în minutul 5 și Ionuț Plămadă în minutul 80. Pentru oaspeți a punctat a Denis Botezatu în minutul 35. Goalkeeper-ul Fălticeniului, Silviu Iederan, a ajuns la spital după un fault dur al jucătorului Abraham Ayemantey care a fost ulterior eliminat.

Șomuz Fălticeni: Iederan – Pîntea, Asibey, Nwodu, Lăcustă, Savin, Cîrstean, Ungurianu, Julei, Plămadă și Stoian. Rezerve: Prisecereanu – Amihăesi, Maganu, Oblesniuc, Pașcu și Săhlean. Antrenor: Daniel Stoica.

Turul II al Cupei României va avea loc, miercuri, 9 agusut, pe terenul echipei mai slab cotată în sezonul precedent. În această fază a competiției va intra și cea de-a treia echipă a județului Suceava, Foresta.

 

Sursa foto: Fotograful sportiv

Total
0
Shares
Related Posts