Sponsori Sponsori

LPS Suceava, locul doi la Juniors Cup

În perioada 14-16 iunie a avut loc competiția Juniors Cup care a adunat la start peste 40 de echipe din mai multe județe: Suceava, Botoșani, Neamț și Brasov.

Competiția s-a adresat copiilor între 7 și 11 ani, iar meciurile s-au desfășurat pe stadionul din Ițcani, pe stadionul Areni și la complexul Ramiro. La nivelul grupei 2008-2009, LPS Suceava, antrenată de Răzvan Bîgu a obținut locul al doilea după ce a fost învinsă în finală de către Juniorul Suceava, la penalty-uri cu scoruld e 6-5. În cadrul grupelor, Liceul cu Program Sportiv a obținut următoarele rezultate:

LPS Suceava 10-1 Foresta Suceava
LPS Suceava 2-1 Luceafărul Suceava
LPS Suceava 5-1 Profy Botoșani

În semifinale:

LPS Suceava 8-3 Stejarul Cajvana

În finală:

LPS Suceava 0-0 (5-6 d.p.) Juniorul Suceava

După acest turneu, antrenorul celor de la LPS Suceava, Răzvan Bîgu s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de elevii săi și speră ca cei mici să acumuleze cât mai multă experiență în cadrul acestor competiții.

”A fost un turneu reușit în care am demonstrat că suntem o echipă redutabilă, și chiar dacă majoritatea copiilor au fost cu un an mai mic, acest lucru nu s-a simțit pe teren. Vreau să mulțumesc tuturor părinților pentru susținere și implicare. Turneul a fost la 2008 și eu am participat cu jucători născuți în 2008-2009. Felicit copiii pentru modul cum s-au comportat la acest turneu chiar dacă afară au fost peste 30 de grade și era aproape imposibil de jucat.”, a declarat Răzvan Bîgu. 

Pe lângă cupe, mingi sau echipament de joc pentru echipele câștigătoare, toți cei peste 500 de jucători participanți au primit la final câte o medalie.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts