Egalitate în derby-ul dintre CSM Bacău și Foresta Suceava

Sărbătorile vor fi liniștite pentru Foresta Suceava care este calificată în play-off-ul Ligii a III-a. 

Cu multe absențe în lot, tehnicianul Dorin Goian a improvizat și a plecat neînvins din deplasarea de la Bacău. ”Galben-verzii” au obținut un punct aproape nesperat înaintea acestei partide, iar gruparea suceveană ajunge la un bilanț de 12 victorii, 2 egaluri și o înfrângere în cele 15 etape scurse până acum. Marcatorul unicului gol înscris de Foresta a fost atacantul basarabean Daniel Muntean care a reușit al treilea gol împotriva băcăuanilor în cele două partide.

Foresta Suceava și CSM Bacău și-au împărțit reprizele, dacă trupa lui Goe s-a descurcat mai bine în prima parte a jocului, băcăuanii și-au luat revanșa în repriza secundă. Un duel care a fost dat la pace, iar ambele formații și-au împărțit punctele. Cu trei partide înainte de finalul de sezon regulat, Foresta Suceava nu mai are emoții cu calificarea în play-off, în schimb lupta rămâne în continuare deschisă pentru locurile 2-4 unde disputa este una strânsă.

Foresta Suceava a început partida în următoarea formulă: Niga – Grosu, Ionescu, Cimbru, Nițu, Netbai, Samson, Ilie, Căinari, Filip, Muntean. 

Sezonul 2022-2023 al Ligii a III-a se va relua pe data de 11 martie atunci când Foresta ar urma să evolueze pe teren propriu în compania grupării Ceahlăul Piatra Neamț.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Bacău

Related Posts