Dante Botoșani – Șomuz Fălticeni, obiectiv de trei puncte pentru echipa pregătită de Daniel Stoica

Șomuz Fălticeni evoluează sâmbătă, 31 octombrie, pe stadionul Municipal din Dorohoi, în compania formației CS Dante Botoșani, începând cu ora 15:00. 

Victoria este obiectivul principal al formației pregătite de Daniel Stoica pentru duelul cu nou-promovata CS Dante Botoșani din cadrul rundei a VIII-a. Fălticenenii vin după trei jocuri în care nu au uitat gustul victoriei în urma eșecurilor din campionat și Cupa României cu Ceahlăul Piatra Neamț, dar și în urma egalului din runda precedentă de pe terenul Bucovinei Rădăuți. Aflată pe locul secund la două puncte de Știința Miroslava, formația fălticeneană se confruntă cu câteva absențe importante pentru jocul de sâmbătă. Daniel Stoica nu se va putea baza cel puțin câteva etape pe aportul lui Eduard Julei și Christ Afalna, ambii eliminați din diverse motive în jocul din runda anterioară. Un lucru îmbucurător este revenirea lui Florin Chisăliță care în urma ultimului test Covid efectuat în această săptămână a ieșit negativ, iar tehnicianului Șomuzului îl va putea utiliza pentru acest duel.

Daniel Stoica: ”Jucătorii care nu confirmă în perioada următoare vor pleca în iarnă”

”Legat de campionat pot să spun că ne aflăm într-o perioadă foarte grea în care am șase jucători în afara lotului dintre care patru titulari. Dar așa cum le-am spus și celorlalți, va fi un test prelungit de trei jocuri care îmi va confirma lotul și pentru retur. Jucătorii care se vor ridica la nivelul celor absenți vor continua cu noi, iar de ceilalți ne vom despărți. Nu trebuie luată ca pe o amenințare, dar având în vedere timpurile grele prin care trecem, vom încerca să fim foarte atenți la cheltuirea banilor.”, a precizat Daniel Stoica, tehnicianul de pe banca fălticenenilor. 

Oficialii grupării fălticenene le cere jucătorilor să fie concentrați în utlimele etape din acest an pentru a ocupa una din primele două poziții conform obiectivului stabilit la începutul acestui sezon.

Iulian Darabă: ”Obiectivul nostru pentru acest joc este clar victoria” 

”După punctul scos la Rădăuți în ciuda unui arbitraj ostil din punctul meu de vedere, sâmbătă ne deplasăm la Dorohoi cu moralul ridicat prin prisma rezultatului scos la Rădăuți și a jocului prestat. Am pierdut doi jucători importanți Julei și Afalna care au luat cartonaș roșu în ultima deplasare, dar în urma retestării jucătorilor care au ieșit pozitivi în urmă cu 10 zile, am primit rezultatul momentan doar la un sigur jucător și anume Chisăliță care a ieșit negativ și ne putem baza pe el în meciul cu Dante. Obiectivul nostru pentru deplasarea de sâmbătă este să ne întoarcem cu toate cele trei puncte la Fălticeni.”, a adăugat oficialul grupării fălticenene. 

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va primi vizita pe teren propriu a formației Hușana Huși.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts