Liga a V-a | Scandal la Forăști! Președintele clubului a rupt legitimațiile mai multor jucători

Pe motiv că ”eu dau banii, joacă cine vreau eu” așa mizează și președintele clubului de Liga a V-a din comuna Forăști care se crede un fel de Gigi Becali. 

Un episod trist a ieșit la iveală după meciul din Cupa României (faza județeană) atunci când gruparea Viitorul Forăști s-a calificat în faza următoare a competiției după victoria în fața grupării Viitorul Vadu Moldovei cu scorul de 4-0. Succesul acesta pare să nu-l fi bucurat prea mult pe președintele Aleodor Boboc care a început încă după acel joc un mic scandal cu o parte dintre jucătorii din vestiar. Așa că, duminica trecută, în meciul de campionat, a jucat cine a vrut el, iar unora chiar le-a rupt legitimațiile de joc.

În această seară, pe adresa site-ului nostru un jucător ne-a transmis următorul mesaj:

”O mică ceartă a fost miercuri la meciul din Cupa României faza județeană cu Viitorul Vadu Moldovei. Președintele clubului s-a comportat urât cu băieții, dar și cu mine. La scorul de 4-0 pentru noi, el tot țipa la noi, iar la final am lăsat tot, mi-am luat legitimația și am plecat acasă. Am spus că nu mă mai duc, iar băieții pe care i-am adus eu mi-au spus că sunt solidari cu mine și că dacă eu nu mai vin nici ei nu se mai duc pentru că ei au venit să joace fotbal pentru mine nu pentru «Alio» (n.r. Aleodor Boboc), iar suporterii sunt martori la modul în care acesta se comporta cu noi în timpul meciurilor. Duminica trecută, la meciul de campionat cu Voința Zvoriștea nu avea jucători, eu am închis ochii am iertat tot și am vorbit cu băieții pe care i-am adus eu să mergem și să jucăm pentru că nu au echipă. Ne-am întâlnit la simigeria Luca în Fălticeni să plecam spre meci, iar el s-a dat jos din mașină și a venit la mine și mi-a spus că nu am ce juca și dacă vreau să merg să mă uit bine dacă nu tot bine. Eu i-am răspuns că merg să mă uit cum joacă băieții pe care i-am adus și în momentul acela au asistat la discuții și jucătorii, iar o parte dintre ei au hotărât să nu joace. Atunci când am ajuns la Zvoriștea i-am spus că băieții nu vor juca dacă eu nu evoluez și s-a dus să se schimbe, iar când a ieșit din vestiar i-a transmis lui Robert, unul dintre jucători, să-și ia legitimația că a rupt-o în vestiar. Era ruptă efectiv în bucăți și am luat astfel și legitimațiile jucătorilor pe care i-am adus și le-am dat lor.”, a transmis unul dintre jucătorii echipei.

Așadar, problema multor cluburi de fotbal din județul Suceava, fie ele și amatoare, e lipsa tinerilor și a faptului că abia mai strâng jucători pentru un meci. Din orgoliul unora sau altora, sunt comune care ar dispune de bani, dar nu știu să managerieze un club sportiv. De altfel, la Liga a IV-a și Liga a V-a sunt puține echipe care își permit să-i remunereze pe jucători, iar mulți dintre ei joacă pe o pizza pe care o împart la final de meci în vestiar cu toții.

Astfel de comportamente nu duc decât spre o desființare a clubului și o pierdere de încredere a celui care conduce echipa, iar asta tot din cauza unui orgoliu prostesc.

Și acum îmi permit să vă întreb, domnule președinte Boboc, ce ați rezolvat? Din vina cui a fost umilită echipa din Forăști în deplasarea de la Zvoriștea? Considerați că jucătorii, amatori așa cum sunt, trebuie să îndure înjurături din partea dumneavoastră? Așteptăm o replică dacă aveți argumente bune.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts