A răsărit soarele și pe strada Forestei Suceava

O zi de notat în calendar, Foresta câștigă primul meci din actualul sezon de Liga a II-a.  

Sub privirile a circa 1500 de spectatori, Foresta Suceava primea vizita uneia dintre cele mai bune formații din Liga a II-a, CS Mioveni. Încuranjată atât din tribună cât și din peluză, mulți dintre juniorii Forestei s-au făcut mari, cam așa spunea în urmă cu două etape și Erik Lincar, antrenorul Academicii Clinceni. Însă, pentru acest meci primul 11 a fost mai consistent datorită legitimărilor din ultima săptămână. Galben-verzii au început partida cu următoarea garnitură: Began – Diallo (cpt.), Pappoe, Belevschi, Onofraş, Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Acolatse, Kimbaloula, Chalabi.

Mulţinaţionala Foresta a avut parte de un start de partidă echilibrat, oaspeţii punându-le câteva probleme pe parcursul primei reprize. Fostul component al Cetății Suceava, Roberto Ayza fiind cel care le-a dat bătăi de cap elevilor antrenați de Nuno Pedro. Însă ocaziile au venit și la poarta goalkeeper-ului piteștean, dar fără prea mult succes în prima repriză când tabela arăta un scor alb. Repriza a doua a început cum nu se putea mai bine, iar în urma unei lovituri libere executată rapid de Vlad Stănescu, mingea ajunge la Klalid Chalabi care îndeplinește o formalitate lovind mingea care nu-i oferă nicio șansă portarului piteștean. Așadar, 1-0 din minutul 48, iar Chalabi a devenit primul jucător străin care marchează în acest sezon pentru Foresta. În urma acestui gol, ”galben-verzii” au prins mai mult curaj, dirijați de pe banca tehnică de Nuno Pedro și Khalil Chakroun, sucevenii au mai lovit încă o dată printr-o super execuție a lui Vlad Stănescu în minutul 74 care a trimis o torpilă direct în vinclul porții lui Sima. Până la final, sucevenii și-au mai trecut în cont câteva ocazii însă tabela a rămas neschimbată.

O victorie importantă pentru Foresta care acumulează 4 puncte în 8 etape, însă mai este mult până la final. În etapa următoare Foresta va avea un alt meci dificil, dar de data aceasta pe terenul liderului AFC Hermanstadt.

Vezi rezumatul partidei realizat de GazetaSV: 

Hai Foresta! Hai Suceava!

 

Total
0
Shares
Related Posts