Liga a V-a Seria a II-a | Larix Dornișoara se distanțează în fruntea clasamentului în timp ce Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei au remizat în derby-ul rundei

Liderul Larix Dornișoara profită de pașii greșiți al contracandidatelor și ia avans față de locurile 2 și 3. Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei au remizat, scor alb, în primul meci oficial din acest an. 

Gruparea din Poiana Stampei ia avans serios în clasament și speră ca în următoarele runde să-și asigure promovarea în eșalonul al patrulea fotbalistic. Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei nu dezertează și continuă lupta. Odată cu eșecul de la Dorna Candrenilor, ACS Dream Team Ipotești iese din cursa pentru promovare.

În primul joc al rundei și poate cel mai important meci al etapei, grupările Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei au remizat 0-0 pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni.

Valea Suhei a pierdut cu 1-4 pe teren propriu în fața liderului din Poiana Stampei, Larix Dornișoara. Pentru echipa oaspete au punctat Adrian Candrea (2 goluri), Darius Mazare și Radu Apostolache.

Carpatic Suceava a trecut cu 3-0 la masa verde de Avântul Frasin. Oaspeții nu s-au prezentat la meci.

Într-o altă partidă a rundei, Vânătorul Dorna Candrenilor a câștigat duelul de pe teren propriu în fața trupei Dream Team Ipotești, scor 3-2. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Marian Sile, Edy Mihalache și Claudiu Pavel în timp ce pentru echipa oaspete au ieșit la rampă Claudiu Gulei și Gheorghe Cibireac.

În ultimul duel al etapei, Șomuz II Fălticeni bifează un succes similar câștigând cu 3-2 partida cu Bradul Vama. Pentru oaspeți au înscris Răzvan Bercea și Ștefan Bercea.

Clasament Seria a II-a Liga a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 10 28p
2 AS Juniorul Fălticeni 10 23p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 10 20p
4 ACS Dream Team 10 15p
5 ACS Bradul Vama 10 14p
6 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 10 12p
7 ACS Avântul Frasin 10 12p
8 ACS Șomuz Fălticeni II 10 10p
9 ACS Carpatic Suceava 10 7p
10 ACS Valea Suhei 10 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Stejarii Dragomirnei

Total
0
Shares
Related Posts
Citește mai mult

Antrenori licența A și B

Federația Română de Fotbal prin Școala Federală de Antrenori va organiza Cursul de Perfecționare al antrenorilor în data de 21.10.2019 la BOTOȘANI (locația: HOTEL RAPSODIA…