Începe munca la Foresta Suceava

Conducerea Forestei Suceava trece și la fapte după ce a anunțat că va încerca să construiască o echipă pe măsura așteptărilor suporterilor. 

Cu câteva zile în urmă, președintele executiv al clubului, Andrei Ciutac și cei doi antrenori ai Forestei, Dorin Goian și Daniel Bălan anunțau într-o emisiune pe SportSV.ro că vor avea mult de muncă în această vară. După cum anunță pagina de facebook a clubului, la Foresta a început reconstrucția. Conducerea clubului alături de Goe și Bălan au discutat deja cu o parte dintre jucători, iar cu majoritatea au ajuns la un acord. Recent, Ruben Sumanariu și-a manifestat dorința de a continua pe Areni încă un sezon.

Pe de altă parte, clubul caută și resurse financiare după o perioadă grea pentru fotbalul românesc, anunțând totodată că firma Trutzi, manageriată de Ciprian Nuțu va fi alături de clubul sucevean devenind și prinicipalul sponsor al echipei.

Reamintim că firma Trutzi sprijină și alte sporturi în județul Suceava, un aport important avându-l chiar și la echipa de handbal CSU Suceava.

În urmă cu o săptămână, Robert Martin, Eugen Celeadnic și căpitanul Dudu Drugă și-au dat și ei acordul pentru a continua pe Areni pentru încă un sezon.

Președintele executiv al clubului, Andrei Ciutac anunța încă de la începutul acestei luni că își dorește ca jucătorii de bază ai echipei din sezonul precedent să continue în tricoul galben-verzilor.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts