Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți vrea a patra victorie consecutivă în jocul cu Dante Botoșani

Bucovina Rădăuți evoluează, sâmbătă, 17 octombrie, în deplasare, la Dorohoi, în compania nou-promovatei Dante Botoșani. 

Echipa pregătită de Iulian Ionesi este pregătită din toate punctele de vedere de jocul cu CS Dante Botoașni. Rădăuțenii au prins curaj după ce au obținut patru victorii consecutive în cele cinci jocuri de până acum. Aceștia merg cu moralul ridicat și cu o poftă de goluri pe care au arătat-o în duelul restant pe care l-au disputat marți pe stadionul Municipal din Rădăuți în compania formației CSM Pașcani, încehiată cu scorul de 6-0. Într-o foarte bună formă se află și antrenorul-jucător al rădăuțenilor, Iulian Ionesi care a reușit să înscrie două goluri în ultima partidă.

În altă ordine de idei, rădăuțenii s-au testat în cursul zilei de joi, iar rezultatele testelor Covid-19 au fost negative.

Tehnicianul Bucovinei Rădăuți este încrezător înaintea acestui duel, însă își avertizează jucătorii că trebuie să fie foarte atenți și să nu subestimeze adversarul.

”O să fie un joc greu din mai multe motive. La noi s-a acumulat o stare de oboseală, Dante este o echipă care de la meci la meci evoluează mai bine, antrenorul Colban știind să-i motiveze și să-i așeze în teren foarte bine, de asemenea Dante are foarte mulți jucători cu experiență la nivelul ligilor superioare. Sperăm să alcătuim un prim «11» competitiv cu care să facem un joc bun. Am o echipă tânără și sper sa nu intervină o stare de automulțumire cu care ne-am confruntat și în primele 40 de minute cu Pașcaniul.”, a declarat Iulian Ionesi, antrenorul Bucovinei Rădăuți. 

Înaintea acestui duel, Bucovina Rădăuți ocupă poziția a patra cu 9 puncte în cele patru jocuri disputate până în prezent. Rădăuțenii vor disputa pe data de 28 octombrie și runda restantă cu Foresta Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

 

Total
0
Shares
Related Posts