Sponsori Sponsori

Larix Dornișoara și-a primit titlul de campioană în ultima etapă a sezonului în Seria a II-a a Ligii a V-a

Rezultatul etapei a fost înregistrat în partida dintre Carpatic Suceava și Juniorul Fălticeni. Oaspeții și-au umilit adversarul cu scorul de 12-3. 

Final de sezon și în Seria a II-a a Ligii a V-a, acolo unde Larix Dornișoara a dominat campionatul de la cap la coadă. Gruparea din Poiana Stampei a avut un bilanț de 16 victorii, un egal și o înfrângere. Ultima partidă din acest sezon pentru liderul Seriei a II-a nu s-a disputat pentru că oaspeții de la Vânătorul Dorna Candrenilor nu s-au prezentat la joc. Asociația Județeană de Fotbal din Suceava i-a premiat pe jucătorii din Poiana Stampei cu diplome și medalii, dar și cu trofeul mult dorit.

Partida dintre Carpatic Suceava și Juniorul Fălticeni a fost cea mai spectaculoasă din această rundă. Oaspeții s-au impus cu scorul de 12-3 grație reușitelor semnate de Daniel Sbiera (2 goluri), Ionuț Aioanei (2 goluri), Ion Lupăștean, Florin Bidan, Cristian Rusu, Dănuț Procopciuc, Gabriel Ilie, Gelu Titi, Ștefan Moraru și Călin Chiriac.

Avântul Frasin a câștigat partida de pe teren propriu în fața echipei secunde a Șomuzului Fălticeni, scor 4-1. Pentru gruparea pregătită de Iulian Palahniuc au înscris Ruscan (două goluri), Cojocaru și Simerea.

Meciul dintre Dream Team Ipotești și Stejarii Dragomirnei s-a încheiat indecis, scor 2-2. Pentru gazde au înscris Mihai Timu și Claudiu Gulei, în timp ce Vlad Murărescu a înscris o dublă pentru echipa oaspete.

Bradul Vama a dispus la masa verde cu scorul de 3-0 în fața formației Valea Suhei, oaspeții nu s-au prezentat la joc.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 18 49p
2 AS Juniorul Fălticeni 18 44p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 18 37p
4 ACS Dream Team Ipotești 18 28p
5 ACS Avântul Frasin 18 27p
6 ACS Bradul Vama 18 23p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 18 20p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 18 16p
9 ACS Valea Suhei 18 7p
10 ACS Carpatic Suceava 18 7p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts