Sponsori Sponsori

Fanii Forestei Suceava au cumpărat deja câteva sute de bilete până la orele amiezii

Gruparea suceveană se află în fața unuia dintre cele mai importante jocuri ale sezonului, iar fanii își vor arăta susținerea față de club prin prezența mare la ora jocului. 

Parcursul bun al echipei antrenate de Dorin Goian din ultima vreme îi readuce pe suporterii ”galben-verzilor” aproape de echipă. Neînvinși în acest sezon, jucătorii Forestei Suceava promit că vor face totul pentru a încununa acest joc cu o calificare în grupele Cupei României. Interesul fanilor pentru acest joc este unul destul de ridicat, iar clubul va fi cu siguranță dator să le ofere suporterilor un meci la nivelul așteptărilor.

Până la orele amiezii s-au vândut deja câteva sute de bilete, iar clubul se așteaptă ca la ora jocului să fie prezenți peste 3.500 de suporteri. Astăzi, sucevenii care vor să fie alături de Foresta pentru meciul cu UTA pot achiziționa bilete de la intrarea de lângă sediul Poliției Județene.

Mâine, în ziua meciului, biletele pot fi cumpărate între orele 10:00 și 14:00 din aceeași locație, iar de la ora 14:00, biletele vor putea fi achiziționate de la casele de bilete de la intrarea principală de la Primărie.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts