Atunci când faci bine, primești rău…

E un citat pe care îl auzim destul de des, dar care are conține atât de mult adevăr. Noaptea trecută, în timp ce navigam pe facebook m-am lovit de următorul comunicat de presă pe care conducerea clubului Foresta Suceava l-a transmis:

”Clubul ACS Foresta Suceava dorește să facă o serie de precizări cu referire la continuitatea activității echipei.
În urmă cu două săptămâni a avut loc reunirea lotului, iar jucătorii Forestei au început pregătirea pe plan local pentru noul sezon al ligii a III-a sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă. În lotul echipei noastre se regăsesc: Toma Niga, Matei Cuciureanu, Șerban Nițu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Robert Cucoș, Marius Filip, Sebastian Nechita, Samson Chinwendu, Odoh Chika, Marian Ilie, Ianis Smocot, Robert David, Daniel Corniciuc (provenit de la FCSB), Andrei Buceac (provenit de la LPS Suceava) și Doru Petrariu (provenit de la LPS Suceava). Începând de mâine se va alătura echipei și atacantul Daniel Ghiță (provenit de la CFR Cluj).
Miercuri, de la ora 17:00, „galben-verzii” vor disputa primul meci amical al verii. Echipa noastră se va deplasa la Bistrița, unde va juca împotriva celor de la Gloria Bistrița.
De asemenea, parcursul acestei săptămâni urmează să se concretizeze și negocierile cu noul grup de investitori care va prelua clubul.”
Cu stupoare mă opresc asupra acestui paragraf “În urmă cu două săptămâni a avut loc reunirea lotului, iar jucătorii Forestei au început pregătirea pe plan local pentru noul sezon al ligii a III-a sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă.” și încerc să înțeleg niște aspecte. Îl sun imediat pe Marian Bordeianu să-l întreb dacă îmi dă vreo veste bună, însă îmi infirmă faptul că el sau vreun afacerist sucevean vor prelua clubul de pe Areni. Un moment pe care nu pot să-l trec cu vederea și anume că acest om a crezut până în ultima secundă că munca pe care a început-o alături de Dorin Goian și Gabriel Clim va continua. Ce-i drept, ea va continua însă fără cei trei pe care i-am menționat.
Cu toate acestea, Marian Bordeianu, un împătimit al fotbalului, un om cu care în urmă cu aproape doi ani m-am și certat vis a vis de câteva aspecte legate de oamenii care conduceau la acea vreme fotbalul sucevean, dar care am înțeles că nu e rău intenționat. Care, la fel ca si noi ceilalți microbiști care ne dorim să avem parte de fotbal la Suceava, a încercat să țină de nucleul de jucători pe care Foresta s-a bazat în sezonul precedent. Ba mai mult, m-a sunat în urmă cu mai bine de două săptămâni și mi-a spus “Băi, Adi! Eu îmi doresc ca Foresta să continue și o să fac tot posibilul să se întâmple asta. Luni, voi organiza reunirea lotului”, lucru pe care l-a și făcut. A ținut lotul unit, le-a cerut jucătorilor să mai aibă răbdare și să țină ofertele în stand-by.
Acum, conducerea clubului prin membrii fondatori anunță că echipa își va relua activitatea și că va desfășura câteva meciuri de pregătire ca și cum e meritul ei. Neavând de ales, unii jucători vor continua cu siguranță indiferent că echipa va fi condusă de trioul Ciutac-Ungurian-Lozovan sau de acel grup de afaceriști din afara județului.
Un scenariu bine pus la punct de către membrii fondatori și care confirmă vorba “facerea de bine e f****e de mamă”. După ce și-a sacrificat timpul și și-a bătut capul cu reunirea lotului, acum Marian Bordeianu urmează să fie înlăturat pe ușa din dos.
Cât despre mine, anunț încă de pe acum, voi boicota meciurile Forestei Suceava în acest sezon. Dacă vor dori colegii mei de la SportSV.ro să scrie articole eu le voi publica, însă nu pot accepta bătaia asta de joc.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Televiziunea Intermedia

Total
0
Shares
Related Posts