Karime Makongo, în atenția divizionarei secunde Politehnica Iași

Evoluțiile fundașului camerunez al Forestei Suceava, Karime Makongo, au atras atenția formației de Liga a II-a, Politehnica Iași. 

Președintele Cornel Șfaițer și antrenorul Leo Grozavu au asistat la jocul dintre Știința Miroslava și Foresta Suceava pentru a-l urmări la treabă pe fundașul central al ”galben-verzilor”. Karime Makongo este unul dintre jucătorii de bază ai trupei antrenate de Dorin Goian. Fundașul camerunez este o piesă importantă în centrul defensivei pentru formația suceveană, iar evoluțiile bune din sezonul precedent, dar și din acest sezon au atras atenția unor cluburi precum divizionara secundă, Politehnica Iași.

Dorin Goian: ”Makongo e un jucător care ne ajută foarte, foarte mult”

„Orice jucător poate pleca de la echipă. În general, nu dorim să încurcăm jucătorii în evoluția lor profesională. Karime e un jucător valoros și, cu siguranță, multă lume este cu ochii pe el. Discut cu el, și știe că are calitate. E un jucător care ne ajută foarte mult, și în vestiar trebuie să fie un exemplu pentru cei tineri. Cei tineri îl iau drept etalon”, a declarat Dorin Goian în cadrul unei emisiuni la Radio TOP.

Fundașul camerunez are 23 de ani și este deja unul dintre cei mai iubiți jucători ai Forestei Suceava de către spectatorii de pe Areni. Siguranța pe care o are în centrul defensivei, faptul că poate juca și mijlocaș defensiv, dar și abilitățile sale tehnice îl fac pe Makongo să fie unul dintre cei mai buni fundași pe care i-a avut Foresta Suceava în ultimii ani.

Karime Makongo are 23 de ani, 1.85 înălțime și o cotă de piață de 25.000 de euro conform Transfermarkt.de.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts