Polul Nord Brodina, Releul Mihoveni Șcheia și Voința Zvoriștea pe podium la finalul turului în Seria I a Ligii a V-a

Sezon palpitant în Seria I a Ligii a V-a, acolo unde formațiile din Brodina, Șcheia și Zvoriștea și-au propus câștigarea competiției și implicit promovarea în Liga a IV-a. 

Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni Șcheia împart prima poziție a Seriei, însă trupa din Brodina are un plus la golaveraj. Cele două formații au șapte victorii și două înfrângeri la finalul turului. În meciul direct disputat la Brodina, Polul Nord s-a impus cu scorul de 2-1 după un joc echilibrat. Cea de-a doua înfrângere înregistrată de gruparea din comuna Șcheia a fost în compania ocupantei locului al treilea, 0-3 Voința Zvoriștea. De partea cealaltă, Brodina a cedat mai întâi, în deplasare, în fața formației Viitorul Vadu Moldovei, scor 2-0 și apoi tot în deplasare, în compania Unirii Salcea care s-a impus cu scorul de 3-1.

Ocupanta locului al treilea, Voința Zvoriștea, a înregistrat șase victorii, un egal și două înfrângeri. Zvoriștenii au început cu stângul campionatul și au fost învinși categoric pe propriul teren de Polul Nord Brodina, scor 2-5. Tot 5 goluri au primit și în cea de-a doua înfrângere înregistrată pe terenul din Salcea, în fața Unirii, grupare care i-a administrat cea mai dură înfrângere, scor 5-1. Egalul a fost într-adevăr unul spectaculos, Voința Zvoriștea și Sporting Siminicea au încheiat partida din etapa a V-a nedecis, scor 4-4.

Nici urmăritoarele din clasament nu renunță la luptă, Unirea Salcea se află pe poziția a patra în clasament cu 16 puncte, la doar 5 puncte de primul loc. Viitorul Vadu Moldovei, echipa de pe locul al cincilea, are 15 puncte, iar următoarea clasată, Sporting Siminicea are 14 puncte.

Clasament Seria I a Liga a IV-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 9 21p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 9 21p
3 AS Voința Zvoriștea 9 19p
4 AS Unirea Salcea 9 16p
5 ACS Viitorul Vadu Moldovei 9 15p
6 ACS Sporting Siminicea 9 14p
7 FC Marginea 9 12p
8 ACS Voința Hânțești 9 10p
9 AS Viitorul Forăști 9 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 9 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Polul Nord Brodina 

Total
0
Shares
Related Posts