Foresta Suceava nu-și ia revanșa în fața Științei Miroslava nici pe teren propriu

Fără vreo emoție în privința calificării în play-off, Foresta Suceava rămâne doar cu regretul că nu și-a luat revanșa în fața Științei Miroslava. 

Într-un meci tensionat disputat pe teren propriu, Foresta Suceava a pierdut puncte prețioase împotriva echipei Știința Miroslava. Chiar dacă Foresta a deschis scorul în minutul 38 prin Karime Makongo, mijlocașul a fost eliminat în minutul 63 după cumulul de cartonașe galbene, ceea ce a complicat lucrurile pentru echipa sa. Știința Miroslava a profitat de avantajul omului în minus al Forestei și a reușit să egaleze în minutul 91 prin golul marcat de Denis Botezatu.

Cu toate că arbitrajul a fost unul ostil la adresa Forestei, aceasta nu poate să blameze decizia arbitrului pentru pierderea punctelor. Este adevărat că Forestei nu-i mai conta prea mult rezultatul, deoarece echipa era deja calificată în play-off, însă acest meci era important pentru Știința Miroslava, care speră să obțină ultima poziție de play-off.

Rezultatul de egalitate întrerupe șansa ”galben-verzilor” de a termina sezonul regulat cu victorii pe linie pe teren propriu, însă trupa lui ”Goe” a avut parte de un adversar motivat să obțină puncte. Ieșenii le-au pus probleme serioase și în tur, atunci când Știința i-a administrat singura înfrângere a Forestei, dar și în retur când în minutele de final gruparea ieșeană a smuls un punct pe Areni.

Cu acest rezultat, Foresta Suceava nu reușește să o învingă nici pe teren propriu pe Știința Miroslava, iar acest lucru ar putea avea consecințe negative pentru echipa suceveană în play-off-ul care va urma. În ultima etapă, Foresta Suceava va evolua pe terenul Bucovinei Rădăuți, o echipă care nu are mare lucru de câștigat sau de pierdut în această partidă, însă care cu siguranță va încerca să termine cu o victorie sezonul regulat într-o atmosferă de derby județean.

Rezultatele etapei a XVII-a a Ligii a III-a Seria I: 

  • Foresta Suceava – Ştiinţa Miroslava  1-1
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – Bucovina Rădăuţi  2-0
  • CSM Bacău – Rapid Brodoc 0-0
  • Şomuz Fălticeni – FK Miercurea Ciuc 2 4-1
  • Viitorul Darabani – Dante Botoşani 3-0 (masa verde)

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv 

Total
0
Shares
Related Posts