Sponsori Sponsori

Iulian Ionesi o va pregăti pe CSM Bucovina Rădăuți în sezonul următor de Liga a III-a

Unul dintre cei mai experimentați oameni ai Bucovinei Rădăuți, Iulian Ionesi va prelua frâiele echipei în sezonul 2020-2021. 

Iulian Ionesi devine unul dintre cei mai tineri tehnicieni din Liga III-a, după ce conducerea Bucovinei Rădăuți l-a văzut cel mai potrivit om pentru a ocupa banca tehnică în următoarea ediție de campionat. Originar din Rădăuți, Ionesi va rămâne un om de bază pentru formația de Liga a III-a unde va activa atât ca antrenor cât și ca jucător. Acesta va fi ajutat pe banca tehnică de Dragoș Tătar și Butnariu Cristi, cel din urmă va activa de asemenea și din postura de jucător.

Tehnicianul de 34 de ani își propune să țină steagul sus și în sezonul următor la Rădăuți, acolo unde împreună cu noul staff a decis că obiectivul va rămâne în continuare clasarea între primele 5 echipe ale campionatului.

Totodată, Ionesi va miza în sezonul următor pe o echipă tânără și anunță că va acorda o mai mare atenție celor tineri cu condiția ca aceștia să confirme în pregătirea de vară pe care intenționează să o înceapă încă din primele zile ale lunii iulie.

”Intenționăm să reducem media de vârstă a echipei și să acordăm încredere jucătorilor tineri, care sperăm că vor confirma. Asta nu înseamnă că vom renunța să fim una dintre echipele fruntașe din Seria I, pentru ediția viitoare de campionat având trasat același obiectiv ca anul trecut, și anume o clasare între primele cinci poziții. Sunt conștient că nu va fi ușor, însă cu multă muncă și seriozitate putem reuși. De asemenea, ne propunem să avem o relație onestă cu celelalte reprezentante ale județului în eșalonul al treilea”, a declarat Iulian Ionesi pentru Monitorul de Suceava.

Noul tehnician al Rădăuțiului își dorește să păstreze o relație bună și cu celelalte reprezentante ale județului Suceava în Liga a III-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts