Dudu Drugă: ”Aștept suporterii la stadion să ne susțină în număr cât mai mare”

Dudu Constantin Drugă este una dintre noutățile Forestei Suceava pentru următorul sezon de Liga a III-a. 

Dudu Drugă a evoluat pentru Foresta și în sezonul 2016-2017, iar revenirea sa pe Areni reprezintă cu siguranță un plus pentru ”galben-verzi”. Acesta a strâns 31 de apariții în tricoul Forestei și a marcat două goluri. Acesta evoluează pe poziția de fundaș stânga, iar în sezonul 2016-2017, antrenorul de atunci al Forestei Suceava, Cristi Popovici l-a folosit și în linia de mijloc.

Constantin Drugă are 29 de ani, iar de-a lungul carierei a evoluat la formații precum: Ceahlăul Piatra Neamț, FC Botoșani, Aerostar Bacău, SC Bacău și Pandurii Tg Jiu.

Contactat de colegii noștri de la SportSV.ro, Dudu Drugă ne-a relatat următoarele:

R: Bună ziua, Dudu! Bine ai revenit la Foresta!

Dudu: Bună ziua! Mulțumesc frumos!

R: Cum au descurs negocierile cu cei din conducerea Forestei Suceava?

Dudu: Au descurs destul de bine. Ei mi-au prezentat ce proiect au pentru acest sezon. Unul (n.r. proiect) care se pare că e destul de serios și anume promovarea anul acesta, iar la anul să formeze o echipă puternică pentru Liga a II-a. Sunt o conducere tânără care își doresc să facă lucruri mari la Suceava și dacă o să fie și bine susținuți financiar o să aibă succes.

R: Faptul că Aerostar Bacău a retrogradat în Liga a 3-a te-a determinat să nu mai continui cu ei și să încerci o nouă provocare cu Foresta?

Dudu: Sincer, îmi pare rău că Aerostarul a retrogradat pentru că eram o echipă destul de bună și un grup bun însă din păcate ne-a lipsit puțin experiența cred eu la nivelul Ligii a II-a și nu am mai rămas pentru că am avut o înțelegere cu ei dacă retrogradăm să rămân liber de contract.

R: În afară de oferta Forestei au mai fost și alte echipe care au încercat să te transfere? De ce nu ai continuat în Liga a II-a?

Dudu: Am avut mai multe oferte și de la Liga a II-a însă cum am zis, am mare încredere în ceea ce se vrea anul acesta și în viitor la Suceava. Și sper și vreau să nu greșesc că am ales această provocare să vin la Suceava.

R: În final, ai un mesaj pentru suporterii Forestei la revenirea pe Areni?

Dudu: Îi aștept în număr cât mai mare la stadion să ne susțină și la sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună pentru promovare!

Articol scris de: Marius Nicolae 

Sursa foto: GazetaSV.ro

Total
0
Shares
Related Posts