Iulian Ionesi: ”Andrei Alecsandru va pleca la Aerostar Bacău”

Andrei Alecsandru, unul dintre jucătorii de bază ai formației rădăuțene în ultimele sezoane a ajuns la un acord cu Aerostar Bacău. 

Iulian Ionesi a anunțat în premieră în cadrul unei emisiuni pe pagina de facebook SportSV.ro că fundașul Andrei Alecsandru va părăsi clubul rădăuțean la finalul sezonului și va face pasul în Liga a II-a acolo unde Aerostar Bacău are șanse foarte mari să se regăsească de sezonul următor. Ionesi a ținut să-i mulțumească lui Alecsandru pentru prestațiile pe care le-a avut în tricoul Bucovinei Rădăuți.

”Un transfer important pe care îl bifăm la capitolul plecări este Andrei Alecsandru căruia vreau să-i mulțumesc pentru că este un băiat extraordinar, unul dintre cei mai buni jucători din ultimii ani și care a pus umărul la multe dintre rezultatele Bucovinei Rădăuți. El a semnat contractul cu Aerostar Bacău de ceva timp, a ascultat de noi în iarnă și a luat o decizie foarte bună din punctul nostru de vedere pentru că va fi singurul jucător de la noi care va juca cu certitudine la Liga a II-a.”, a declarat Iulian Ionesi. 

Fundașul Andrei Alecsandru are 25 de ani fiind component al echipei Bucovina Rădăuți din anul 2016. Acesta s-a aflat pentru scurt timp și în curtea formației Rapid CFR Suceava (actuala Foresta Suceava). Conform Transfermarkt.de, Alecsandru este cotat la 25.000 euro. În trecut, acesta a fost dorit și de formația de Liga I, FC Voluntari.

Delegatul echipei Bucovina Rădăuți, Iulian Ionesi a anunțat totodată că rădăuțenii vor continua pe banca tehnică cu Daniel Bălan și în sezonul următor cu care deja a stabilit deja câteva ținte pentru eventuale transferuri.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts