Sponsori Sponsori

Dăm startul înscrierilor pentru ediția a doua a Cupei Sucevei

Ne pregătim pentru cea de-a doua ediție a Cupei Sucevei care va avea loc în perioada 10-11 octombrie și se va desfășura în complexul ”La Baza” din comuna Șcheia. 

Cei care doresc să se înscrie sau vor să afle informații suplimentare despre competiție o pot face apelând la numărul de telefon 0753 039 134  (Alex).

“Pentru ediția a 2-a am decis să modificăm câteva aspecte ce țin de buna organizare a competiției. Astfel, vom aplica în întregime regulamentul impus de Federația de Minifotbal, nu și cel disciplinar. Totodată vom încerca să avem o brigadă formată din 2 arbitrii începând cu sferturile. Ne-am interesat și vom apela la alți arbitrii mult mai experimentați. Marea schimbare, spun eu, constă în eliminarea unei echipe dacă unul sau mai mulți componenți ai lotului au o atitudine ostilă față de arbitrii sau tentative de agresiuni fizice. Cea mai mica tentativă de a bate arbitrul va avea ca rezultat final eliminarea echipei. Atenție, vor fi sancționate cele mai mici tentative. Este valabil și pentru arbitru, acesta doar arbitrează și nu oferă explicații suplimentare după meci. Am decis să organizăm a doua ediție, deoarece am avut o cerere destul de mare, chiar dacă octombrie va fi o lună mai rece. Vom încerca să organizăm competiția între 10-11 octombrie, iar dacă se adună mai multe echipe, vom prelungi până pe 17-18. Și da, durata unei reprize va fi de 10 minute!”, a declarat Alex Macoveiciuc, organizatorul competiției.

Taxa de înscriere este de 200 lei/echipă, într-adevăr mai mare decât la precedenta ediție însă și asta în urma dorinței voastre de a aduce arbitri cu o oarecare experiență și un alt motiv este legat de faptul că ne dorim să oferim premii și echipelor aflate pe locurile 2, respectiv 3.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați cu încredere la numărul de telefon 0753 039 134  (Alex).

Total
0
Shares
Related Posts