Ionuț Plămadă, succes la debut pe banca tehnică a Bucovinei Rădăuți

Noul tehnician al grupării rădăuțene, Ionuț Plămadă, resuscitează echipa și câștigă primele puncte după trei etape de secetă.

Jocul cu CSM Pașcani nu a fost deloc ușor pentru rădăuțeni care au avut destule probleme cu echipa ieșeană, însă golul lui Cătălin Coroamă din minutul 20 al meciului a fost decisiv ca cele trei puncte să rămână la Rădăuți. Trei puncte importante pentru echipa lui Plămadă care se menține pe loc de play-off fiind la egalitate de puncte cu locul trei ocupat de Șomuz Fălticeni.

”Mă bucur că am debutat cu o victorie. Veneam după o perioadă grea și întâlneam un adversar incomod care joacă fără presiune. Multe lucruri nu am putut să le schimb și victoria este și a domnului Cristescu care are un mare merit în pregătirea echipei. Mulțumesc băieților că au încercat să pună în practică ideile mele și sper ca pe viitor să putem pune în practică toate lucrurile pe care le repetăm la antrenamente. Sunt bucuros pentru cele trei puncte și pentru că nu am primit gol. Încă o dată le mulțumesc băieților pentru atitudine si dăruire. Ei sunt artizanii acestei victorii.”, a declarat Ionuț Plămadă după jocul cu CSM Pașcani.

Pentru CSM Bucovina Rădăuți urmează un duel dificil în deplasare, sâmbăta viitoare, în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts