Ion Candrea, locul I la Legendele Nemirei

Dorneanul Ion Candrea, legitimat în prezent la CSM Suceava, a obținut locul I în cadrul competiției de alergare montană Legendele Nemirei, la categoria 50+.

Sâmbătă, 3 iulie, în stațiunea Slănic-Moldova s-a desfășurat Concursul național de alergare montană Legendele Nemirei, aflat la cea de-a patra ediție. Un număr de 275 de participanți au luat startul în probele de Cros (14 km) și SemiMaraton (25 km), care i-au purtat pe potecile munților Nemira, într-un cadru natural magnific, pe trasee ce au solicitat din plin aptitudinile fizice și psihice ale alergătorilor.

Sportivul Ion Candrea a reușit o clasare pe prima poziție la categoria de vârstă 50+, dar s-a menținut pe podium și în cadrul clasamentului general ocupând poziția a treia. Acesta a avut un timp de 01:13:56 cu o viteză medie de 9.17 km/h. Pentru sportivul sucevean urmează o nouă cursă de data aceasta în cadrul Bucovina Rocks. Totodată, Candrea și-a propus participarea la campionatul Mondial de Alergare Montană Masters de pe valea ghețarului Stubay din Insbruk (Austria) din perioada 3-5 septembrie și Campionatul European de Trail și Alergare Montană Masters din Val Tramontina (Italia) din perioada 18-20 septembrie.

”Sper într-o clasare cât mai bună la individual și de ce nu, o medalie cu echipa care va reprezenta România pe fiecare categorie din cadrul campionatelor. În acest sens, îmi doresc să fiu sprijinit și de Primăria și Consiliul Local Iacobeni, cărora țin să le mulțumesc.”, a declarat Ion Candrea, sportivul legitimat la CSM Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts