În Seria I a Ligii a V-a, lupta pentru locul doi rămâne strânsă

Juniorul Salcea și-a respectat statutul de campioană și a câștigat la Negostina, în timp ce Releul Mihoveni și Sporting Siminicea luptă pentru locul secund. 

Juniorul Salcea nu a avut emoții la Negostina și s-a impus în fața Viitorului cu scorul de 3-0 grație reușitelor semnate de Beleca, Tacu și Zamă. Gruparea din Salcea va fi premiată de AJF Suceava în ultima etapă atunci când vor evolua în derby-ul orașului Salcea în compania Unirii.

Voința Bunești a cedat pe teren propriu în fața echipei Releul Mihoveni Șcheia cu scorul de 1-4. Tot pe teren propriu a pierdut și gruparea Unirea Salcea în fața Voinței Hânțești cu scorul de 1-2. Pentru gazde a marcat Claudiu David, iar pentru oaspeți Cozmin Munteanu și Ionuț Talpalariu.

Viitorul Vadu Moldovei și Sporting Siminicea au remizat 2-2 și și-au împărțit astfel punctele. Bidan și Cristea au marcat pentru gazde în timp ce pentru oaspeți au înscris Luncariu și Antonieac.

Același scor s-a înregistrat și în partida dintre Viitorul Forăști și Voința Zvoriștea. Ionuț Aioanei și Cosmin Iliuțe au fost marcatorii gazdelor.

Clasamentul Ligii a V-a Seria I după rezultatele înregistrate în etapa cu numărul XVII: 

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 17 42p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 17 35p
3 ACS Sporting Siminicea 17 34p
4 ACS Viitorul Vadu Moldovei 17 30p
5 AS Viitorul Negostina 17 24p
6 AS Unirea Salcea 17 19p
7 ACS Vointa Hânțești 17 18p
8 AS Vointa Zvoriștea 17 17p
9 CS Sporting Vointa Bunești 17 12p
10 AS Viitorul Forăști 17 11p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Iulian Bogdan Amariei

Total
0
Shares
Related Posts