Sponsori Sponsori

Cei trei mușchetari de pe Areni

De-a lungul anilor la Suceava s-au perindat tot felul de fotbaliști din afara României, dar băieții ăștia trei sunt absolut fenomenali. Karime Makongo, Samson Izuogu și Odoh Chika căci despre ei este vorba sunt fără doar și poate trei jucători cu calități deosebite. Muncitori, determinați și serioși au ajuns imediat la inimile suporterilor suceveni care i-au “adoptat” destul de repede.

Acești “trei mușchetari” de pe Areni au pus umărul serios pentru locul pe care îl ocupă Foresta în clasamentul Ligii a III-a. Tot ei, căci întreg articolul ăsta e doar despre ei, au devenit idolii celor mici. Suporterii mai juvenili ai Forestei sunt eclipsați atunci când sunt la balon Chika, Izuogu sau Makongo, iar la finalul jocurilor este coadă la autografe și poze.

Chika omul cu golul la Foresta, Makongo unul dintre stâlpii apărării și Izuogu omul mic cu brațe lungi au devenit în ultimii cele mai bune transferuri făcute de Foresta din afara României. Cei trei atrăgând deja interesul mai multor cluburi importante din Liga a II-a. Însă un lucru este cert fanii de pe Areni nu vor să se despartă de cei trei fantastici din echipa lui Goe.

Dacă vi se pare că îi laud cam mult înseamnă că nu ați fost la vreun meci de-al Forestei. Cei trei mușchetari confirmă cele spuse mai sus de mine cu evoluțiile din jocul cu Csikszereda II. 4 dintre cele 6 reușite au fost semnate de Chika (2 goluri), Izuogu și Makongo.

Las articolul ăsta semnat aici… Băieții ăștia o să ajungă departe dacă vor continua în ritmul ăsta.

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Total
0
Shares
Related Posts